Yhdistä ja hallitse akkukäyttöisiä työkaluja DEWALT XR Tool Connect -järjestelmän avulla

Talo

DEWALT tuo nyt markkinoille maailman ensimmäisen akkukäyttöisten työkalujen älykkään järjestelmän. Järjestelmä mahdollistaa esimerkiksi työkalujen ja akkujen valvonnan, hallinnan ja suojaamisen helposti matkapuhelimen tai tabletin avulla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

DEWALTin uusi innovatiivinen, digitaalinen XR Tool Connect -järjestelmä mahdollistaa kaikkien akkukäyttöisten työkalujen tilan tarkistuksen työpäivän alkaessa ja päättyessä. Sen avulla voidaan varmistaa, että työkalujen akut ovat täynnä, jäljittää puuttuvat työkalut ja jopa kytkeä työkalut ja akut pois käytöstä mahdollisten varkauksien tai asiattoman käytön estämiseksi. Järjestelmä on ke- hitetty helpottamaan työskentelyä moderneilla rakennustyömailla.

Kehitystyössä on hyödynnetty muun muassa DEWALTin teettämää laajaa selvitystä, jonka mukaan amerikkalaisilla raken- nustyömailla kuluu joka viikko yksi työpäivä työkalujen etsimiseen tai niiden latauksien odotteluun. XR Tool Connectin avulla säästyy paljon aikaa ja rahaa, joka muuten voisi tuhlautua työkalujen etsi- miseen tai akkujen lataustilojen tarkistamiseen.

Uudessa järjestelmässä käytetään Bluetooth 4.0 -teknologiaa, joka mahdollistaa työkalujen ja akkujen yhdistämisen matkapu- helimeen tai tablettiin. Ilmaiseksi ladattavissa olevan sovelluksen avulla voidaan valvoa ja hallinnoida jokaista työkalua sekä asettaa hälytys, joka varoittaa, jos työkalu viedään järjestelmän kantaman (30 metriä) ulkopuolelle. Sovelluksella voidaan myös estää työkalun asiaton käyttö. ”Last seen” -toiminnolla saadaan tarkastettua, missä kadonnut työkalu on nähty viimeksi, tutkittua työkalujen huoltotietoja sekä etsittyä lähin huoltopaikka.

Laitteiden liittäminen XR Tool Connectiin on helppoa ja voidaan tehdä monella eri tavalla. DEWALT tuo markkinoille monia uusia työkaluja, joita voidaan käyttää järjestelmässä. Näitä ovat esimerkiksi 18 voltin XR-ruuvinväänninsarja, joka on varustettu Bluetooth-yhteydellä. Uudet työkalut voidaan myös ohjelmoida sovelluksen avulla, mikä mahdollistaa esimerkiksi kierrosluvun ja LED-valon asettamisen. (Sarjaan kuuluvat DCD997-ruuvinväännin iskutoiminnolla, DCD992-ruuvinväännin, DCD797-ruuvinväännin iskutoiminnolla, DCD792-ruuvinväännin ja DCF888-iskuruuvin- väännin.) XR Tool Connect on myös yhteensopiva DEWALTin kaikkien aikaisempien 18 voltin XR-työkalujen kanssa. Työkalujen liittäminen järjestelmään edellyttää vain liittimen (DCE040) kiinnittämistä työkaluun ja sen jälkeen akun laittamista paikoilleen. Saatavilla on lisäksi älykäs, helppokäyttöinen pieni Bluetooth-tägi (DCE041). Se voidaan kiinnittää kaikkiin isoihin työkaluihin, kuormalavoihin tai muihin laitteisiin, jotta niitä olisi helpompi valvoa ja seurata.


Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkötyökalujen valmistaja. DEWALT-tuotemerkki on osa konsernia ja tarjoaa sähkötyökalu- ja ammattilaiskäyttäjille. Kaikkien tuotteiden markkinoille tuonti perustuu kattavaan tutkimukseen ja ammattilaiskäyttäjien haastatteluihin. Näin varmistetaan, että tuotteet täyttävät käyttäjien vaatimukset. 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

akkukäyttöinen akkukäyttöinen työkalu akkukäyttöiset työkalut dewalt sovellus älyk


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: