MAINOS

Yksi akku koko perheelle – BLACK+DECKERin 18 V akkutyökalu järjestelmä

PihaTalo

BLACK+DECKERin 18 V järjestelmä kasvaa ja laajenee. Yksi 18 V Li-Ion akku sopii yli 30 työkaluun eri projekteihin kotona, puutarhassa ja pihalla. Yksi järjestelmä, josta helposti kokoat oman johdottoman työkaluvalikoiman. Ei jatkojohtoja tai muuta johtohässäkkää.

Jaa sosiaalisessa mediassa

BLACK+DECKER pyrkii aina kehittämään innovatiivisia, nikkareiden arkea helpottavia tuoteratkaisuja. Idea yhden akun käyttämisestä kaikissa työkaluissa syntyi kaksi vuotta sitten. Haluttiin luoda järjestelmä, josta käyttäjä voisi koota itselle omannäköisensä ja jota aina tarvittaessa voisi kasvattaa, ilman että täytyy olla useita erilaisia akkuja ja latureita sekä ilman johtohässäkkää. Tästä ideasta kehittyi BLACK+DECKERin 18 V tuoteperhe.

– Haluamme aikaansaada nikkarointi-iloa ja helpottaa luovuutta. Siksi kehitimme akkutyökalu järjestelmän, josta on helppoa ja edullista luoda itselle oma työkaluvalikoima ja jota pystyy myös myöhemmin laajentamaan, sanoo Henrik Fabricius, BLACK+DECKERin tuotepäällikkö.

Aluksi järjestelmään kuului vain muutama työkalu mutta nyt se on kasvanut ja käsittää jo yli 30 eri työkalua sekä kotiin että pihalle. Järjestelmään kuuluu kaikkea akkuporakoneista ruohotrimmereihin, akkukäyttöisistä ketjusahoista lehtipuhaltimiin ja pyörösahoihin.Työkaluja, joilla voi hoitaa pieniä ja suuria projekteja.

– Ajatus on aloittaa muutamalla työkalulla ja kodin laajetessa ja nikkarointiprojektien kasvaessa voi omaa työkaluvalikoimaa tarpeiden mukaan laajentaa ostamalla lisää akkuja ja työkaluja, sanoo Henrik.

Oman 18 V valikoiman kokoaminen alkaa valitsemalla työkalun, jonka mukana tulee myös akku ja laturi. Kun haluaa laajentaa valikoimaansa, voi valita myös työkalun ilman akkua ja laturia ja käyttää jo olemassa olevaa akkua ja laturia. Mikäli tarvitsee vain lisäakkuja tai uuden laturin, voi nämä ostaa myös erikseen. Akkuja löytyy 1,5 Ah:n tehosta 4,0 Ah tehoon.

– Tavoitteenamme on tehdä aina parempia akkuja ja työkaluja. Nyt 18 V järjestelmäämme kuuluu n. 30 työkalua, mutta voin luvata, että näitä tulee lisää, sanoo Henrik.

Li-Ion akkuja voi käyttää myös muihin BLACK+DECKERin tuotteisiin, kuten Bluetooth kaiuttimeen kuunnellakseen musiikkia, USB-akkusovittimeen ladatakseen kännykkää ja taskulamppuun paremman näkyvyyden saamiseksi.

BLACK+DECKER 18 V järjestelmä

BLACK+DECKER 18 V järjestelmässä yksi akku sopii yli 30 työkaluun projekteihin kotona ja pihalla. BLACK+DECKER on jo vuosia kehittänyt innovatiivisia, nikkareiden arkea helpottavia tuoteratkaisuja ja innostanut nikkareita luovuuteen. Järjestelmä on suunniteltu siten, että käyttäjän on helppo koota oma valikoimansa omien tarpeiden ja tilankäytön mukaan. Valitse työkalu, jota haluat käyttää, laita 18 V Li-Ion akku paikoilleen ja olet valmis aloittamaan projektisi. Tarvitessasi lisää työkaluja tai akkuja, voit ostaa molempia erikseen tai yhdessä, kaikkea pienistä töistä suuriin projekteihin. Lue lisää 18 V järjestelmästä tästä.

Stanley Black & Decker on maailmanlaajuinen käsi- ja sähkötyökalujen ja näihin liittyvien tarvikkeiden sekä kiinnitysjärjestelmien, säilytysjärjestelmien, sähköisten ja mekaanisten turvajärjestelmien, terveydenhuollon, infrastuktuurien ja paljon muun toimittaja. Stanley Black & Decker on valmistanut työkaluja ja vuodesta 1843 ja on tunnettu luotettavista ja tehokkaista työkaluistaan. Työkaluja on kehitetty sekä ammattilaisille, vaativille harrastajille että kotinikkareille. 

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.