MAINOS

Yksinkertaisesti puhdasta – Bosch PerfectDry-astianpesukone

Keittiö

Loistavia uutisia vuodelle 2017: Bosch PerfectDry-astianpesukoneet Zeolith®-kuivausteknologialla antavat upeita tuloksia niin laseille, lautasille kuin muovisille keittiövälineillekin – astioita ei tarvitse kuivata jälkikäteen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tämän päivän astianpesukoneita täytyy arvioida pääasiassa kahdelta kannalta: kuinka hyvin ne pesevät astiat ja kuinka tehokkaasti astiat tulevat kuivatuiksi. Tähän liittyy myös astioihin jäävän kosteuden sekä kalkkijäämien estäminen. Zeoliitti-mineraalin avulla Bosch on laittanut astioiden kuivaamisen standardit uusiksi sekä laadun että tehokkuuden suhteen.

Täydellistä kuivaamista PerfectDrylla – astiankuivaaja astianpesukoneiden joukossa

Pienet, kosteutta itseensä sitovat, itseuudistuvat mineraalihelmet ovat Boschin Zeolith® -kuivausteknologian tähtiä. Luonnonmineraalit ovat astianpesukoneen pohjalla sijaitsevassa suljetussa säiliössä. Zeoliitin salaisuus: se sitoo lämpöä itseensä ja vapauttaa kuivaa, lämmintä ilmaa. Boschin 3D ilmavirta -toiminto varmistaa, että lämmin ilma leviää astianpesukoneen sisällä tasaisesti kolmeen suuntaan puhaltaen lempeästi koko astiaston yli. Lasit ja lautaset sekä vaikeasti kuivattavat muoviastiat tulevat kuiviksi.

Bosch on jopa kehittänyt ExtraDry-asetuksen koneellisille, jotka ovat erityisen vaikeita saada kuivaksi. Kun valitset ExtraDry-asetuksen, lämpötila nousee hieman pesun aikana ja kuivausvaihe kestää pidempään. Jälkikäteen ei ole tarvetta kuivata astioita astiapyyhkeellä.

Kotityöt haltuun mukavasti

Home Connect -sovelluksella tulevaisuuden kotiaskareet ovat lastenleikkiä. Astianpesukone, pyykinpesukone, kuivausrumpu, uuni, kahvinkeitin ja jääkaappi – näiden laitteiden käynnistäminen ja tilanteen katsastaminen hoituu älypuhelimella. Home Connect -sovellus on linkki sinun ja kodinkoneidesi välillä ja se on saatavilla useissa Bosch kodinkoneissa. Esimerkiksi pyykinpesu on Home Connect -sovelluksen avulla erittäin helppoa. Sovelluksessa voi muun muassa valita EasyStart-toiminnon. Kun vastaat muutamaan kysymykseen, kone päättelee, mikä kulloinkin on paras pesuohjelma ja välittää tiedon pyykinpesukoneelle – ja tarjoaa myös lisävaihtoehtoja.

Sovellus tarjoaa lisäksi interaktiivisia käyttöohjeita, helpon pääsyn verkkokauppaan sekä suoran yhteyden huoltohenkilökuntaan Home Connect hotlinen kautta. Tämä kaikki säästää aikaa, jonka voit käyttää paremminkin – vaikkapa kakkupalan nautiskeluun. Home Connect mahdollistaa laitteiden etäohjauksen ja antaa myös käyttäjälle hyödyllistä lisätietoa: se kertoo, milloin ruoka on valmista, huomauttaa jos unohdit jääkaapin oven auki tai ilmoittaa laitteen tarvitsevan huoltoa.

Sekä Zeolith®-kuivaus että EasyStart ovat Boschin tapa määrittää uudelleen, mikä on tärkeää, kun halutaan saada kodinkoneilta täydellisiä tuloksia mahdollisimman helposti.

Tuotteet ovat saatavilla vuonna 2017.

 

Lisätietoja:

BSH Kodinkoneet

www.bosch-home.fi

Bosch-kodinkoneet on osa Euroopan johtavaa kodinkonevalmistajaa BSH Home Appliances Groupia. BSH toimii 40 tuotantolaitoksessa 13 maassa. BSH muodostaa maailmanlaajuisen myynti- ja asiakaspalveluverkoston, johon kuuluu 80 yritystä 50 maassa ja työllistää 56 500 ihmistä. Bosch-kodinkoneiden perustaja Robert Bosch oli tarkka yksityiskohdista. Hän valmisti ensimmäiset kodinkoneet jo vuonna 1886, jotta arjen askareet sujuisivat helpommin ja turvallisemmin. Hän tunsi sosiaalista vastuuta ja teki työtä sen eteen, että yritys kehittyisi käsi kädessä yhteiskunnan kanssa. Nämä arvot ovat edelleen mukana, kun Bosch valmistaa tänä päivänä erittäin kestäviä ja korkealaatuisia kodinkoneita.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.