MAINOS

Ympäristötietoisen puutarhurin puutarhatyökalut – GARDENA EcoLine ja GARDENA AquaCount -sarjat panostavat kestävään kehitykseen

Piha

GARDENA on aina ollut sitoutunut kestävän kehityksen mukaisiin arvoihin ympäristötietoisena ja sosiaalisen vastuun kantavana tuotemerkkinä. Uudet GARDENA EcoLine- ja GARDENA AquaCount -sarjojen kastelutuotteet ja puutarhatyökalut ovat luonnollisia valintoja intohimoisille puutarhureille. Ne tekevät puutarhanhoidosta miellyttävää ja entistä vastuullisempaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Puutarhanhoito on luontaista jo juuriltaan, joten on tärkeää, että suosimme mahdollisimman paljon ympäristöystävällisiä menetelmiä. GARDENAn ReTh!nklupaus on rakennettu 3 R:n perustalle: Reduce (vähennä), Repair (korjaa) ja Recycle (kierrätä). Tavoitteena on olla kestävä valinta puutarhatyökaluissa ja kehittää uusia innovaatioita. Uudet EcoLine- ja AquaCount-sarjat on kehitetty lupauksen myötä, ja ovat samalla askel kohti parempaa, tietoisempaa ja vastuullisempaa puutarhanhoitoa.

GARDENA EcoLine -sarja

GARDENA EcoLine on markkinoiden ensimmäinen laadukkaiden puutarhatyökalujen sarja, jonka valmistusmateriaaleista huomattava osuus on pääosin kotitalouksilta kerättyä kierrätysmateriaalia. Jokaisen tuotteen muoviosista vähintään 65 % ja metalliosista vähintään 25 % on kierrätysmateriaalia. EcoLine-sarjaan on poimittu GARDENAn suosituimpia tuotteita, mutta tuotteiden ulkoasu poikkeaa vakiovalikoimasta. Välineiden hillitty värimaailma yhdistettynä metalliosiin antaa työkaluille modernin ja laadukkaan ilmeen. Tuotekehityksessä on huomioitu valmistusmateriaalien mahdollisuudet ja rajat viimeistä yksityiskohtaa myöten. Laadusta ja toimivuudesta ei ole tingitty, ja siksi GARDENA myöntää tuotteille yhtä pitkän takuun kuin muille tuotteilleen.

EcoLine-sarja tarjoaa monipuolisia kasteluvälineitä. Ruiskusuutinsarjaan sisältyy ruiskupistooli liittimineen. Hanaliitin on varustettu innovatiivisella AntiSplash ominaisuudella: vettä voidaan laskea suoraan hanasta ilman roiskeita, jolloin ämpärin tai kastelukannun täyttäminen sujuu ongelmitta. Suutinsarjan kaikki muoviosat ovat jopa yli 90-prosenttisesti kierrätysmateriaalia. Kastelupistooli on ihanteellinen valinta kukkien kasteluun pehmeän suihkunsa ansiosta. Kastelupistoolin kahva on ergonomisesti muotoiltu. Liipaisin on helppo lukita, mikä mahdollistaa käden lepuuttamisen käytön aikana, ja veden virtausta on helppo säätää yhdellä kädellä. Keinusadetin on tarkoitettu 90–220 m²:n suorakulmaisten alueiden tarkkaan kasteluun ilman lätäköitä. Kantamaa voi säätää helposti liukusäätimen avulla. Sadettimen alumiiniputkissa käytetty metalli on yli 25-prosenttisesti kierrätysmateriaalia. Metalliosat tekevät sadettimesta tyylikkään, vankan ja kestävän.

GARDENA EcoLine -käsityökalut ja -oksasakset ovat jokaisen puutarhaomistajan perusvarusteita. EcoLine-voikukkarauta, -saumakaavin ja -istutuslapio on varustettu ergonomisilla kahvoilla, joiden muoviosat on valmistettu yli 85-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Tyylikkäiden varsien päät ovat vahattua 100 %:sesti FSC®- sertifioitua puuta. Oksasakset sopivat kukkien ja nuorten versojen leikkaamiseen. Terät ovat 75-prosenttisesti kierrätettyä ruostumatonta terästä. Ohileikkaavat terät liukuvat toistensa ohi mahdollistaen tarkan ja vaivattoman leikkuun. Ergonomiset kahvat tekevät leikkuutyöstä miellyttävää. Yhdellä kädellä toimiva lukitusmekanismi tekee saksien käytöstä ja säilytyksestä turvallista.

EcoLine-sarjan kastelutuotteille on myönnetty 5 vuoden ja käsityövälineille 25 vuoden takuu. Tuotepakkaukset valmistetaan 100-prosenttisesti kierrätetystä ja uudelleenkierrätettävästä kartongista. Pakkausten painatukset ovat vesiohenteista mustetta.

GARDENA AquaCount -sarja

Uusi GARDENA AquaCount -tuoteperhe on suunniteltu puutarhan vedenkulutuksen hallintaan. Vesimittarin ansiosta puutarhanomistajat voivat käyttää vettä tietoisesti ja oikean määrän kutakin kasvia kohden.

Sarjaan kuuluu vesimittarin lisäksi kaksi kastelutuotetta, joihin mittari on integroitu. Mittarin suuri käännettävä näyttö on helppolukuinen kaikissa asennoissa, ja se sisältää neljä hyödyllistä toimintoa veden käytön seuraamiseksi. Toiminnot 1 ja 2 kertovat veden kokonaiskulutuksen, esimerkiksi päivän tai kastelukauden aikana. Toiminto 3 näyttää tarkan vesimäärän kastelukertaa kohden ja toiminto 4 kertoo virtausnopeuden litroina minuutissa.

AquaCount-vesimittari voidaan liittää suoraan vesihanaan tai puutarhaletkun päähän. Mukana toimitettavan pariston ansiosta vesimittari on heti käyttövalmis. AquaCount-kastelupistooli on ihanteellinen ruukkukasvien ja kukkapenkkien hellävaraiseen kasteluun, ja se mahdollistaa samalla vedenkulutuksen seuraamisen. Kastelupistoolin käyttö on helppoa ja sen ergonominen kahva istuu mukavasti käteen. Mittarista voi seurata, milloin esimerkiksi uusi taimi on saanut tarvittavan määrän vettä. Vedenvirtausmittarin näyttöä voidaan kääntää niin, että sen käyttö on miellyttävää niin vasen- kuin oikeakätisille. AquaCount-keinusadetin varmistaa, että nurmikkoa kastellaan aina tasaisesti ja tarkasti ilman lätäköitä, 90–220 m²:n alueilla. Etäisyys voidaan säätää tasaisesti 7–17 metrin välillä. Sadettimen suihkun leveys on maksimissaan 13 metriä. Vesiliitäntä sisältää ruostumattoman ja irrotettavan metallisuodattimen, joka estää likahiukkasia tukkimasta sadetinta.

AquaCount-sarjan tuotteille on myönnetty 5 vuoden takuu.

Suositushinnat:

  • GARDENA EcoLine -kastelupistooli: noin 22 €
  • GARDENA EcoLine -keinusadetin: noin 26 €
  • GARDENA EcoLine -ruiskusuutinsarja: noin 23 €
  • GARDENA EcoLine -voikukkarauta: noin 14 €
  • GARDENA EcoLine -saumakaavin: noin 18 €
  • GARDENA EcoLine -istutuslapio: noin 14 €
  • GARDENA EcoLine -oksasakset: noin 22 €

 

  • GARDENA AquaCount -vesimittari: noin 29 €
  • GARDENA AquaCount -kastelupistooli: noin 38 €
  • GARDENA AquaCount -keinusadetin: noin 43 €

GARDENA EcoLine- ja GARDENA AquaCount -sarjojen tuotteet ovat UV-säteilyn ja jäätymisen kestäviä.

Gardena, gardena.com/fi

GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman kaikkea, mitä puutarhassa tarvitaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja ja järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. Yli 50 vuotta sitten perustettu, Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA on johtava korkealaatuisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa, ja edustettuna yli 80 maassa eri puolilla maailmaa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Gardena kastelutuotteet puutarhatyökalut