Uutuuksia kodinkunnostajalle – tutustu toimituksen valintoihin

Yleinen
Tuoksuja ilmankostuttimella, lattialaatoissa puujäljitelmää, puunkannin merialumiinista ja paljon muita toimivia uutuuksia. Tutustu!

Ilmankostuttimella parempaa sisäilmaa ja myös tuoksuja

Oskar-ilmankostutin

Modernilla Oskar-ilmankostuttimella saa huoneeseen optimaalisen kosteuden mahdollisimman vähällä virrankulutuksella. Kun vesi loppuu, hiljainen ja tyylikäs Oskar sammuttaa itsensä. LED-valot voidaan himmentää tai sammuttaa kokonaan. Oskarissa voit myös käyttää tuoksuja. Värit: musta, valkoinen, metalli ja berry. Hinta 124 €.

Lisätietoja: kalle.kuisma(at)sahkotuonti.fi

Käänteentekevä sumutepullo

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kotimainen Plastex tuo markkinoille uuden, kätevän sumutepullon, jolla voit suihkuttaa niin kukat, silitettävät tekstiilit kuin siivottavat pinnat tasaisesti ja tehokkaasti. Hinta 5,80 €/kpl.

www.plastex.fi

Kosketusvapaa keittiöhana

Oras Optima -keittiöhana on kosketusvapaa. Se säästää energiaa, ja siinä on lämpötilannäyttö. Hanassa on myös automaattinen astianpesukoneventtiili.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

www.oras.com

Kevyt puunkannin merialumiinista

Merialumiinista valmistettu Hali-puunkannin on kevyt ja kestävä. Puukahvasta nostettaessa kannin puristuu tiukasti puita vasten, joten klapit pysyvät paikoillaan. Halin saa valkoisena tai mustana. Hinta alkaen 91 €.

www.suomikoti.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Puujäljitelmälaattaan mallia luonnosta

Kaakelikeskuksen puujäljitelmälaatta tarjoaa luonnollista ja ajatonta kauneutta. Laatat voi laittaa sisälle tai ulos, lattiaan tai seinään. Imso Gargo Havanna Bay -laatta, jonka koko on 15×90 cm, maksaa 74,80 €/m².

www.kaakelikeskus.fi

Kylpyhuoneen kekseliäs peilikaappi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Aspen Viskan-kylpyhuonekalusteet ovat kauniisti muotoiltuja ja kekseliäitä. Mallistossa on yli kymmenen miljoonaa värisävyä. Pöytätason päälle asennettava allas on vain alle kymmenen cm korkea. Kaksiosainen, korkea peilikaappi toimii kokovartalopelinä ja kätkee sisälleen monenmoiset pikkutavarat.

www.aspenbad.fi