MAINOS

Valaistustrendit – näin sisustat valaistuksen avulla

Sisustus

Sisustussuunnittelija Milla Alftan paljastaa videolla viimeisimmät valaistustrendit ja uudet lamppuinnovaatiot. Katso!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Valaistustrendit videolla paljastava sisustussuunnittelija Milla Alftan painottaa, että valaistus on yksi sisustuksen päätekijöistä.

Harva tulee ajatelleeksi, kuinka tärkeä osa sisustusta valaistus on.  Oikeanlainen valaistus korostaa sisustuksen parhaita puolia sekä tekee asunnosta turvallisen, kun esimerkiksi portaat on oikein valaistu. Valaistussuunnitelma olisikin hyvä tehdä heti sisustusta suunnitellessa.

– Yleisiä mokia, mitä jonkun verran tehdään on, että suunnitellaan esimerkiksi valaistus, joka saattaa häikäistä. Tai sitten valitaan esimerkiksi liian pieni valaisin olohuoneeseen, Milla Alftan kertoo.

Valaistustrendit

Milla Alftan kertoo: näin sisustat valaistuksen avulla.

Tämän hetken kuumin valaistustrendi on led-valaisimet

Niiden suosio on yleistynyt viime aikoina, sillä led-lampuista on tullut aikaisempaa halvempia ja energiatehokkaampia. Myös led-lamppujen laatu on parantunut. Nykyisin esimerkiksi led-lamppujen valo on aikaisempaa luonnollisempi silmille.

– Uusimpia innovaatioita ovat älyled-lamput, joita voi säätää esimerkiksi älypuhelimella tai taulutietokoneella. Sovelluksen avulla pystyy himmentämään lamppuja langattomasti, kertoo Airamin myyntijohtaja Kari Niemenmaa.

Uutta on myös se, ettei himmennyslamppujen asentamiseen tarvitse enää sähkömiehen apua, vaan valaistusta voi himmentää esimerkiksi sähkökatkaisijan avulla.

Valaistustrendit muuttuvat ledien vanavedessä

Ledien jatkuva kehitys on nopeaa. Lamput parantavat koko ajan valotehokkuuttaan ja pienenevät kooltaan. Tulevaisuudessa ledit tulevat tarjoamaan entistä monipuolisempia valaistusmahdollisuuksia.

 

Milla Alftan kertoo, näin sisustat valaistuksen avulla

Lisätietoja: www.airam.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

led-lamppu led-valaistus milla alftan valaistus