MAINOS

Aatelitalo

Aatelitalo Oy rakentaa valmistalot muuttovalmiina talopakettina, jotta Sinä voisit toteuttaa unelmasi omasta kodista helposti ja vaivattomasti. Aatelitalo Oy on valmistalorakentamiseen erikoistunut moderni talotehdas Pohjois-Karjalan Kontiolahdella. Kehitämme jatkuvasti talomallistoamme ja asumisen mukavuutta sekä teemme omalta osaltamme omakotitalon hankinnan vaivattomaksi valmistalo ratkaisuna. Tavoitteenamme on tuottaa laadukas valmistalo kustannustehokkaasti nopealla tehdasprosessilla. Muuttovalmis Avaimet käteen –toimituksemme saa hymyn asiakkaidemme kasvoille.
Suunnittelemme valmistalot kiinnittäen erityistä huomiota tilankäytön tehokkuuteen, toimivuuteen ja mallien julkisivuihin. Talomallisto sisältää perinteikkäitä julkisivuja, jotka miellyttävät suomalaista silmää ja pohjaratkaisut ovat käytännöllisen tehokkaita. Aatelitalon valmistalo on suunniteltu suomalaiseen ilmastoon sopivaksi. Ammattirakentajien käsissä teknisesti oikein rakennetut valmistalot valmistuvat riskittömästi.
Aatelitalo on luotettava ja vastuullinen talotoimittaja. Aatelitaloilla on lainmukainen rakennevastuu 10 vuotta. Asennuksien sekä materiaalien osalta takuu on yksi vuosi.

http://www.aatelitalo.fi