MAINOS

Adlux

AD-Lux on yli 20 vuotias yritys, joka tarjoaa yritysten ja kotien valaistusratkaisuja
Olemme perinteisesti olleet epäsuoran päivänvalovalaistuksen edelläkävijä Suomessa. Useita satoja, ellei peräti tuhansia koteja, on valaistu ehdottamillamme valaistusratkaisuilla. Tärkeintä on valon laatu ja tekninen toteutus on tehty sen mukaisesti.

Olemme nykyään entisä enemmän myös teollisuuden valaisija. Hyvien yhteistytökumppaniemme kanssa tarjontamme ja osaamisemme kattaa lähes kaikenlaiset valaistavat kohteet. Mikään tila ei ole meille liian haastava!

Valon laatu on edelleenkin ratkaisevaa. Mieltymykset toki vaihtelevat ja tällöin voidaan valita myös ns. lämpimän sävyinen valaistus. Tuomme mielellämme kuitenkin esille aina sen, että päivänvalossa nähdään parhaiten ja toisaalta siinä myös esimerkiksi sisustuken värit näkyvät parhaiten. Joka tapauksessa valaistuksen suuntaus on menossa yhä enemmän kohti valkoista päivänvaloa.

AD-Lux tarjoaa aina parhaat ratkaisut. Valaistussuunnittelullamme päästään toivottuun lopputulokseen. Näiltä sivuilta löydät ratkaisumme valaistussuunnittelusta olipa kyseessä sitten yritys tai perheen koti.

Ota meidät avuksesi, kun haluat kunnon valot!

http://www.adlux.fi/