MAINOS

Aito-kiuas

Aidon lämmön lähteillä

Kaikissa Aito-tuotteissa yhdistyvät pitkät perinteet, tinkimätön laatu ja viimeistelty muotoilu. Aito-kiukailla saunotaan niin kaupungissa, metsän siimeksessä kuin meren rannallakin. Aito-takkaluukuista löydät korkealuokkaiset ja tyylikkäät ratkaisut niin perinteiseen kuin moderniinkiin tyyliin.
Kaikki Aito-tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja avainlipputuotteita.

Legendaarinen ja jäljittelemätön AK

Kertalämmitteinen AK-kiuas tarjoaa yhdellä lämmityksellä löylyt vielä seuraavana aamunakin. Kiukaan pitkistä ja pehmeän hapekkaista löylyistä on moni löytänyt saunomisen syvimmän olemuksen. AK-kiuas on jäljittelemätön oman tiensä kulkija. Jatkuvalämmitteisten Aito-kiukaiden eleetön ja palkittu design viehättää silmää vuosienkin kuluttua. Kiukaiden korkealuokkaiset materiaalit takaavat löylynautinnon seuraavallekin sukupolvelle.

Emalointi

Useimmissa Aito-kiukaissa käytetty ainutlaatuinen emalipinta tekee kiukaasta kestävän ja helppohoitoisen. Lasimainen pinta estää lian ja pölyn tarttumisen sekä pinta on helppo puhdistaa. Emalointi suojaa terästä ja estää sen ruostumisen sekä tukevoittaa ja jäykistää kiukaan ulkokuorta.

Aito-tuotteet valmistaa NARVI Oy Lapinkylässä Raumalla. Tänä vuonna NARVI Oy viettää 75-juhlavuottaan. Koko yrityksen toimintaa ja tuotekehitystä ohjaa kestävän kehityksen periaatteet.

http://www.aito-kiukaat.fi/fi/etusivu.html