MAINOS

AKA-kaluste

AKA-Kaluste on suomalainen perheyritys, joka aloitti keittiökalusteiden valmistuksen vuonna 1967. AKA-Kalusteen toimialana on keittiö- ja kylpyhuonekalusteet ja komerot, niiden valmistus ja markkinointi.

AKA-Kalusteen toiminta perustuu luotettavaan verkostoyhteistyöhön alan parhaiden osaajien kanssa. Yrityksellämme on laajat varastot, joissa pidetään hinnaston mukainen tuotevalikoima. Tuotteet ovat noutovalmiina varastolta muutamassa päivässä tilauksesta.

Kaiken toiminnan perustana on toimiva ja tehokas, meidän ja asiakkaidemme tarpeisiin räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä, joka toimii joustavasti aina suunnittelusta asiakastoimituksiin ja seurantaan asti. AKA-Kalusteella on laaja jälleenmyyjäverkosto ja mittatilaustyönä tehty suunnittelu- ja hinnoitteluohjelmamme on usean jälleenmyyjän käytössä.
Sitoutuminen jatkuvaan tuotekehitykseen ja laatuun on toimintamalli, joka on ollut merkittävä tekijä AKA-Kalusteen menestyksessä. Tuotteen laadun takaavat huolella valitut korkealaatuiset materiaalit ja tarvikkeet. Tuotteen konkreettisen laadun ohella AKA-laatu on myöskin asiakkaan saamaa laadukasta kokonaisvaltaista palvelua.

http://www.aka-kaluste.com