MAINOS

Aran Cucine

Aran cucine toimittaa italialaiset design-keittiöt räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Aran on alansa viennin kärki Italiassa ja se on maailman ostetuin italialainen keittiömerkki.

Vuonna 1964 perustettu yritys on palkittu designista, tuotannosta ja jakeluketjuista. Tällä hetkellä Aran cucine on edustettuna yli sadassa maassa ja Suomessa Aran on toimittanut keittiöitä vuodesta 2008 lähtien.

Aran-keittiöiden laaja mallisto käsittää 20 tyyliltään modernia ja 9 perinteistä keittiömallia, joiden jakautuminen useaan hintaluokkaan mahdollistaa sen tarjoamisen eri kohderyhmille projekteihin, kuluttajille ja rakennusliikkeille.Valikoima kattaa keittiöiden lisäksi myös toimistokalusteet ja säilytysjärjestelmät Sintesi Collection.

Keittiöiden korkea laatu perustuu paitsi moderniin tuotantoprosessiin myös jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön sekä harkittuun tuotevalikoimaan. Näin varmistetaan korkeiden laatuvaatimusten täyttyminen paitsi teknisestä, niin myös esteettisestä näkökulmasta. Aran World on valinnut tavoitteeseen päästäkseen kaikki yhteistyökumppaninsa joukosta, joka on kyvykäs tuottamaan innovatiivisia tuotteita, jotka tunnustetaan alansa kehityksen kärkenä ja ne täyttävät koreimmat laatustandardit.

Mallistot suunnitellaan ja tuotteet valmistetaan Italiassa seitsemässä modernissa tuotantolaitoksessa, joista jokaiselle on myönnetty ISO 9001, ISO 18001 ja ISO 14001 sertifikaatit.

http://www.aran.fi