MAINOS

Clas Ohlson

Clas Ohlsonin vuonna 1918 perustamasta pienestä postimyyntiyrityksestä on kasvanut menestynyt eurooppalainen vähittäiskauppaketju. Päivittäin 4 300 työntekijäämme Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa auttavat asiakkaitamme löytämään ratkaisuja eri projekteihin.

Intohimomme fiksuihin tuotteisiin näkyy kaikessa toiminnassamme, ja se on perua yrityksemme perustajalta, joka vietti monta yötä pohdiskellen fiksuja ratkaisuja arjen käytännön ongelmiin. Aito kiinnostuksemme luotettaviin ja fiksuihin tuotteisiin on syy siihen, miksi olemme menestyneet vuodesta toiseen aina yrityksen perustamisesta lähtien.

Yrityskulttuurimme perustana on ainutlaatuinen Clas Ohlson -henki, joka näkyy vastuullisuutena, yhteishenkenä, keskinäisenä kunnioituksena sekä avoimena ajatusten ja ideoiden vaihtona. Välitämme asiakkaistamme, työntekijöistämme ja yhteiskunnasta. Alhainen henkilöstön vaihtuvuus, erinomainen palaute henkilökunnalta ja erinomainen asiakaspalvelumme juontavat juurensa perustajamme ajatusmaailmasta.

http://www.clasohlson.com