MAINOS

Confector Oy

Confector Oy on vuonna 1990 perustettu perheyritys. Lähes kolmekymmentä vuotta olemme tarjonneet rakentamisen konsulttipalveluja, kuten rakennesuunnittelua, maaperätutkimuksia ja asiantuntijapalveluja sisäilmaongelmiin liittyen. Kaikessa on ollut mukana tavalla tai toisella vesi, jonka puhtaus ja terveellisyys on nykyisen toimintamme päämäärä.

Asuinympäristömme saastuminen ja ilmastonmuutos huonontavat talousvetemme laatua. Suomessa on useiden vuosien ajan tutkimuksissa havaittu, että torjunta-aineita, lääkejäämiä yms. kulkeutuu yhä enemmän talousveteemme. Lisäksi vesijohtoverkostojemme valtava korjausvelka huonontaa talousvetemme laatua ja aiheuttaa kiinteistöjen putkien likaantumista.

Näihin ongelmiin vastataksemme tuomme maahan patentoituja, ranskalaisia CARTIS 02PRO -vedensuodattimia. Suodattimen ainutlaatuisuus perustuu sen aktiivihiili-hopeaseokseen, 8 vuoden kestoikään ja helppohoitoisuuteen. Meiltä saat vaivattoman suodatinratkaisun kaikenkokoisiin kiinteistöihin.

Tarjoamme yhdessä CartisIndustryn ja paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa suodatinratkaisuja, jotka estävät kiinteistönne putkistojen likaantumisen ja takaavat asukkaille puhtaan ja terveellisen veden.

http://www.confector.fi/