Cronvall

Cronvall myy ja markkinoi tuotantotarvikkeita teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä sekä hiomatarvikkeita ja tulenkestäviä materiaaleja. Yritys on erikoistunut teknisen kaupan tuotantotarvikkeiden maahantuontiin ja teräsratkaisujen toimittamiseen.

Cronvall on ollut edelläkävijä teräksen tuotantotarvikkeiden käytön hyödyntämisessä jo 1800-luvun lopulta lähtien. Asiakkaamme ovat teollisuuden, rakentamisen, kunnossapidon ja jälleenmyynnin yrityksiä. Toimitamme asiakkaillemme kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman, jonka valmistajat ovat alansa kansainvälisiä yhtiöitä.

Liikemies Johan Edward Cronvall perusti Helsingissä agentuuri- ja välitysliikkeen Oy Cronvall Ab:n vuonna 1878. Yritys aloitti kattohuopatehtaana palvellen heti alusta asti suomalaista rakennusteollisuutta. 1930-Luvun jälkeen Cronvall erikoistui rakentamisen lisäksi teollisuustuotteiden maahantuontiin.

Cronvallin myyntiverkosto laajeni 1950-luvulla ja kattoi koko Suomen. 1980-luvulla toteutettu Suomen Teollisuusteräs- yrityskauppa loi perustan koko nykyiselle teräsliiketoiminnalle. Seuraavien vuosikymmenten aikana yhtiö hankki lisää kansainvälisiä kontakteja maahantuontiverkostoonsa. Näistä päivistä liikeyrityksestä on kehittynyt nykyaikainen tekninen tukkukauppa, jonka tuotteet ovat omalla alallaan innovatiivisia ja kilpailukykyisiä.

http://www.cronvall.fi