MAINOS

Domus

Domus Yhtiöt Oy:n juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on yli 60 vuoden kuluessa jalostunut yhden käsityöläisen visiosta yli 250 henkeä työllistäväksi Domus-yhteisöksi.

Kun Laatokan Karjalassa syntynyt Petter Sairanen perusti Metsäpuu-nimisen yrityksen Loimaalle vuonna 1948, näki hän sodanjälkeisessä Suomessa ainutlaatuisen mahdollisuuden. Jälleenrakennuksen keskellä kotimaisilla puunjalostustuotteilla riitti kysyntää. Siihen Sairanen vastasi aloittamalla laadukkaiden ikkunoiden ja ovien valmistuksen.

Metsäpuun noustessa rakentuvan Suomen mukana, laajeni sen tuotanto kalusteisiin 1960-luvun puolivälissä. Silloin ensimmäiset, Korialla tehdyt Domus-keittiöt tulivat markkinoille monivuotisen kehitystyön jälkeen, esitellen uusia, kotitöitä helpottavia innovaatioita.

Juuri elämää helpottavat oivallukset yhdistettynä korkeaan laatuun sekä kattavaan palveluun ovat pitäneet Domuksen arvostettuna ja haluttuna läpi vuosikymmenten. Vaikka valmistusmenetelmät, vaatimukset ja yrityksen nimi ovat muuttuneet, ovat Domus-tuotteet pysyneet asiakkaiden sydämissä.

Tämän päivän Domuksessa perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin tuotantoratkaisuihin, uusien innovaatioiden hyödyntämiseen sekä pitkäkestoista kehitystä ja korkeaa laatua tukevaan ajatteluun. Rakentamalla sukupolvelta toiselle kestäviä tuotteita ympäristöä kunnioittaen, on Domus aidosti huomisen mittainen.

http://www.domus.fi/