Elega

Elega Oy on suomalainen, kaikkien keittiön uudistajien luotettava yhteistyökumppani. Yritys on perustettu vuonna 1991 ja se on omalla palvelukonseptillaan alansa markkinajohtaja Suomessa. Sen menestys perustuu korkeaan asiakastyytyväisyyteen sekä toimintatapojen ja tuotteiden innovatiivisuuteen.

Elegan toimintaa ohjaavat arvot:

Hymyilevä asiakas

Elega ymmärtää ja arvostaa asiakkaitaan hoitamalla asiat juuri niin kuin on luvannut. Elegan superpalveluun kuuluu, että asiakas saa enemmän kuin odotti ja on valmis suosittelemaan Elegaa ystävilleen.

Energinen ja luotettava työyhteisö

Elegan työyhteisössä arvostetaan ahkeruutta, aloitteellisuutta sekä vastuullisuutta. Työyhteisön jäsenet kunnioittavat ja arvostavat toisiaan sekä pyrkivät toimimaan luottamuksen arvoisesti. Työyhteisö kannustaa jäseniään avoimuuteen ja rohkaisee jokaista käyttämään henkistä rohkeuttaan työyhteisön parhaaksi.

Kaikille kannattava toiminta

Elega säilyttää etumatkansa omalla toimintatavallaan ja uudistumalla innovatiivisesti. Elega tavoittelee tuloksellista kasvua, joka takaa toiminnan jatkuvuuden – kasvua tärkeämpää on kuitenkin kehittyminen.
Elega toimii täsmällisesti ja rehellisesti, lakeja ja asetuksia noudattaen.
Luonnon, ajan ja rahan säästäminen on myös ekologinen valinta.

http://www.elega.fi