MAINOS

Finera Aitateollisuus Oy

Finera Aitateollisuus Oy on johtava vinyylisten piha- ja puutarharakenteiden / tuotteiden valmistaja, tuotekehittäjä ja kokonais-palvelun tuottaja Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu ammattitaitoiseen henkilöstöömme, asiakas- ja tuotekonsepteihimme, nopeisiin ja joustaviin toimitusaikoihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin, kestäviin materiaaleihin ja tuotteisiin sekä luotettaviin yhteistyökumppaneihimme.

Kaikki Finera® vinyyli- ja alumiinituotteet valmistetaan tuotteiksi Suomessa, omassa nykyaikaisessa tehtaassamme, suomalaisella työvoimalla. Materiaaleina käytämme ainoastaan markkinoiden johtavia, korkealaatuisia ja virallisesti testattuja materiaaleja jotka ovat ihmisille, eläimille ja ympäristölle vaarattomia, haitattomia, päästöttömiä, pitkäkestoisia, vain vähäistä huoltoa (pesu) vaativia ja kierrätettäviä materiaaleja, joista on pitkät käyttäjäkokemukset haastavissa ilmasto-olosuhteissamme. Jatkuva laadunvalvonta, tuotekehitys ja asennettujen tuotteiden sekä asiakastyytyväisyyden seuraaminen ovat myös arkipäiväämme.

Yrityksemme ja sen henkilöstön sydämen asia on myös hyvä ja rehellinen asiakaspalvelu, asiakkaan edun vuoksi työskentely, sekä huolehtiminen siitä että asiakkaamme ovat tyytyväisiä Finera® tuote- ja palvelukonseptiin ensimmäisestä yhteydenotosta pitkälle tulevaisuuteen.

Finera Aitateollisuus Oy:n rekisteröityjä tuotemerkkejä ovat Finera®, Scenix® ja Presidio®. Kaikki tuotepakkauksemme ovat merkattuja joillakin näistä tuotemerkeistä, jotka takaavat että kyseessä on aito ja alkuperäinen Finera® laatutuote, eikä ehkä pikaisesti katsottuna samannäköinen tuote jonka materiaalin laatu, tuotteen ominaisuudet, kestävyys ja takuu voivat todellisuudessa olla huomattavasti erilaiset kuin Finera® tuotteissa.

http://www.finera.fi/