MAINOS

Flexbox

AB Flexbox on ruotsalainen perheyritys, joka toimii skoonelaiselta maatilalta käsin Lomman taajaman läheisyydessä. Täällä keltaisten rapsipeltojen kupeessa yritys kasvaa ja kansainvälistyy.

Flexboxin toiminnan perustana ovat esteettisesti laadukkaat postilaatikot ja -lokerikot kaikentyyppisille kiinteistöille. Todella ainutlaatuisia niistä tekevät etupuolelle kiinnitettävät nimikyltit, joista asukkaat, arkkitehdit tai rakentajat saavat juuri sellaisia kuin haluavat.

Flexbox painattaa nimikyltit uusimmalla UV-tekniikalla, joka mahdollistaa rajattoman asiakkaan toiveiden mukaan räätälöinnin. Flexbox myy tuotteensa suoraan, ilman välikäsiä, mikä tarkoittaa ostajalle paitsi verratonta hintaa myös suoraa yhteyttä valmistajaan, joka välittää sekä tuotteistaan että asiakkaistaan.

Flexbox haluaa olla postilaatikkoja ja postilokerikkoja ostaville itsestään selvä valinta. Saavutamme tämän kehittämällä omia, laadukkaita ja persoonallisia tuotteita, jotka kestävät vertailua markkinoilla. Valikoimassamme on jo P-sertifioituja postilaatikkoja ja -lokerikkoja, jotka täyttävät tiukimmat asetetut vaatimukset. Tavoitteenamme on myös kehittää logistiikkaamme entisestään, jotta voimme taata turvalliset ja nopeat toimitukset tilauksen kohdemaasta riippumatta.

http://www.flexbox.fi