MAINOS

Geberit

Geberit Oy on sveitsiläisen Geberit konsernin 100 %:sti omistama yhtiö. Yritys sijaitsee Vantaalla lähellä lentokenttää hyvien yhteyksien varrella vuonna 2011 valmistuneissa nykyaikaisissa tiloissa. Yrityksessä työskentelee 18 henkilöä. Olemme paikallisesti läsnä asiakkaitamme varten ympäri Suomea. Näyttelytilat Vantaalla ovat avoinna kaikille. Vantaalla sijaitseva varasto ja konehuolto ovat tärkeä osa palvelevaa toimintaamme.

Geberit-ryhmä on globaalisti suuntautunut Euroopan markkinajohtaja saniteettitekniikan alalla. Perustamisestaan asti, vuodesta 1874 lähtien, yritys on kuulunut alan pioneereihin luoden kattavilla järjestelmäratkaisuilla jatkuvasti uusia trendejä.

Geberitillä on myyntipisteitä 41 maassa. Myyntitoimien painopiste on suurilla Euroopan markkinoilla ja vahvat kasvumahdollisuudet pääasiassa Keski- ja Itä-Euroopassa, Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Pohjoismaissa, Pohjois-Amerikassa, Kiinassa, Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa. Geberit toimittaa Aasian ja Pohjois-Amerikan markkinoille tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti alueellisia tarpeita ajatellen. Sitä varten Shanghaihin (Kiina) ja Chicagoon (Yhdysvallat) on perustettu paikallisia kompetenssikeskuksia. Yrityksellä on 16 tuotantopaikkaa seitsemässä eri maassa. Päätuotantopaikat sijaitsevat Sveitsissä, Saksassa ja Itävallassa.

http://www.geberit.fi