MAINOS

Glen Dimplex Suomi

Glen Dimplex Nordic on norjalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy energiatehokkaita lämmitystuotteita ja -ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita sähkölämmitykseen sekä sen ohjaukseen suunniteltuja tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös uusiutuvaan energiaan perustuvia ratkaisuja.

Tietotaitomme vaativasta pohjoisen ilmastosta sekä markkinoiden laajin valikoima sähkölämmittimiä, energianohjausjärjestelmiä, ilma-vesi- ja maalämpöpumppuja on tehnyt meistä yhden lämmitysratkaisuiden johtavista toimijoista.

Meillä on kaksi vahvaa tuotemerkkiä, Nobö ja Dimplex, jotka molemmat yhdistetään korkeaan laatuun ja toimivaan muotoiluun.

Glen Dimplex Nordicilla on myyntiyhtiöt Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa, sekä vientiä yli 25 maahan ympäri maailmaa. Pääkonttori sijaitsee Stjørdalissa, lähellä Trondheimia. Glen Dimplex Nordic kuuluu irlantilaiseen Glen Dimplex Group konserniin, joka on maailman suurin sähkölämmitystuotteiden valmistaja ja toimittaja.

Visio ja arvot

Glen Dimplex Nordicin visio on olla johtava energiatehokkaiden ratkaisujen toimija lämmitys- ja asumismukavuuden alalla, kansainvälisillä markkinoilla.  Arvomme perustuvat korkeatasoiseen osaamiseen, motivoituneeseen henkilökuntaan, hyvään laatuun kaikissa prosesseissamme ja ennakoivaan teknologian käyttöön. Panostamme tuotekehitykseen ja tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja houkuttelevasti muotoiltuja.

Asiakas ja markkinat

Vahvistamme asemaamme sähkö- ja LVI-markkinoilla Pohjoismaissa. Samanaikaisesti olemme myös  merkittävä lämmitystuotteiden toimittaja johtaville rakennustarvike- ja sähkötarvikeketjuille. Tämän lisäksi panostamme vahvasti, kansainvälisille markkinoille.

Tavoitteenamme on olla kokonaisvaltainen toimittaja lämmitys- ja asumismukavuuden alalla. Tuotteittemme on oltava ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita. Vahvistamme jatkuvasti osaamistamme lämpötilan ohjauksen ja energian käytön hallinnassa, samalla panostamme uusin liiketoiminta-alueisiin ja tuoteryhmin.

Innovaatio – tuotekehitys

Tuotekehityksessä haluamme olla johtava ja innovatiivisin, sähkölämmityksen, uusiutuvien lämmitysratkaisujen sekä energiaa säästävien ohjausjärjestelmien kehittämisessä. Kehitämme uusia ratkaisuja kokonaisvaltaisille lämmitysjärjestelmille, nykyistä teknologiaa hyödyntäen, mikä tekee meistä johtavan järjestelmätoimittajan.

http://www.glendimplex.fi/