MAINOS

Hissipörssi Yhtiöt Oy

Älykkäitä ja joustavia hissiratkaisuja julkisiin ja yksityisiin rakennuksiin

Hissipörssi Yhtiöt Oy:n emoyhtiö Cibes Lift Group kuuluu maailman suurimpiin hidasnopeuksisten hissien valmistajiin. Laadukas ruotsalainen insinööritekniikka ja kaunis muotoilu ovat menestyksemme salaisuus. 

Meillä on oikea hissiratkaisu olemassa oleviin ja uusiin rakennuksiin. Hissimme toimitetaan valmiilla kuilulla, erillistä konehuonetta ja lattiasyvennystä ei tarvita. Cibes-hissiratkaisut ovat täydellisiä ja helppoja räätälöidä; tarjoamme lukuisia pintakäsittelymahdollisuuksia ja vaihtoehtoja sisätilan muotoiluun hissin koosta riippumatta. Tuotteemme ovat nopeita sekä helppoja asentaa ja takaamme korkeimman tason palvelun ja tuen asennuksen aikana sekä sen jälkeen. Hissiratkaisumme kuljettavat henkilöt ja tavarat helposti ja turvallisesti jokaiseen kerrokseen.

Cibes -tuotteiden elinkaari on pitkä ja käyttökustannukset alhaiset. Cibes Lift Group välittää kaikkien asiakkaidensa – arkkitehtien, rakentajien, jälleenmyyjien, kodinomistajien – tarpeista. Cibes Lift Group rinnallasi voit luottaa virheettömään toimitukseen – ajallaan ja aina.

http://www.hissiporssi.fi/