MAINOS

Horisont Enterprises

Yrityksemme monipuoliset tuotteet tuovat parempaa elämänlaatua arkeen ja vapaa-aikaan. Valikoimamme koostuu tuotteista, jotka tuovat lisää mukavuutta pihaan, puutarhaan ja sisätiloihin.

Ötökkä-hyönteis- ja tuholaistorjuntatuotteet ovat pitäneet hyttyset ja tuholaiset loitolla jo yli 30 vuoden ajan. Legendaariset Lucifer-grillit, -pihatakat ja -tarvikkeet luovat iloa ja tunnelmaa pihaan ja puutarhaan.

Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat myös Palram- sekä Vitavia-kasvihuoneet ja viherhuoneet sekä tarvikkeet ja Horisont-metallivajat, Aerobin- ja Blackwall-kompostorit. Veden elementtejä puutarhaan tuovat Ubbink- ja Heissner-tuotemerkkien vesipuutarhatuotteet ja uima-altaat sekä Summer Fun uima-altaat ja tarvikkeet sekä Planet Pool -uima-allaskemikaalit.

Gloria- ja Goizper-paineruiskut ovat luotettavia ja kestäviä niin koti kuin ammattikäyttöön. Ilmeikkäät ja innovatiiviset Multyhome-pihalaatat ja -matot on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä autonrenkaista. Arjen askareisiin tuovat kätevää helpotusta Arjen Apu -apuvälineet. Apuvälineitä on tarjolla keittiöön, kylpyhuoneeseen, pukeutumiseen ja liikkumiseen.

Asiakkaitamme ovat kaupan keskusliikkeet ja niiden vähittäiskauppaverkosto, tavaratalot, erikoisliikkeet ja verkkokaupat.

Horisont Enterprises Ltd. Oy on perheyritys, joka on perustettu 1990. Yrityksemme pieni koko tekee toiminnasta nopeaa ja asiakkaiden tarpeiden mukaan joustavaa. Tuotemerkit ovat tunnettuja ja niillä on hyvä maine sekä asiakasyritysten että kuluttajien keskuudessa. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti aikaa seuraten. Yrityksellämme on pitkäaikaiset ja aktiiviset suhteet vähittäiskaupan organisaatioihin Suomessa sekä tavarantoimittajiin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Kaukoidässä.

http://www.horisontenterprises.fi/index.php