MAINOS

Hydropool

Hydropool-ulkoporeallas on yli 30 vuoden tutkimuksen ja tuotekehittelyn tulos. Se sopii erinomaisesti myös talvikäyttöön; kuuma kylpy ulkona talvipakkasessa on hieno elämys!

Self-Cleaning malliston ulkoporeallas on Hydropoolin lippulaiva; siinä on huipputehokas, patentoitu suodatusjärjestelmä. Altaan pohjaan on integroitu pohjaimuri, joka imee pohjasta hiekanjyvät altaan suodatusjärjestelmään. Järjestelmä on paineistettu, suodattaen tehokkaasti ja nopeasti altaan koko vesimäärän 15 minuutin välein. Self-Cleaning ominaisuutta et saa miltään muulta valmistajalta!

Serenity-altaissa suodatus on perinteinen (samanlainen kuin kaikissa muissa merkeissä) eli kaikki vesi kiertää suodattimen läpi altaan vedenpinnan tasolta.

Hydropool ulkoporeallas on pakkasen kestävä -50 asteeseen asti, ja sen eristysominaisuudet ovat ensiluokkaiset. Kaksinkertainen termokansi säilyttää lämmön, ja energiankulutus on hyvin pieni. Hydropool-ulkoporeamme ja sen ainutlaatuinen sisäeristysrakenne mahdollistaa pumppujen käyttämän lämpöenergian uudelleen käyttämisen. Voit nauttia rentouttavasta lämpimästä vesihieronnasta edullisesti vaikka joka päivä, myös pakkasella!

http://www.propatio.fi/hydropool/