MAINOS

I-valo

I-Valo on valmistanut valaisimia vuodesta 1971 lähtien. Yli 40 vuoden aikana on toimitettu tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin. Toteutettavat ratkaisut lähtevät aina asiakkaan tarpeesta ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja ulkonäköä ajatellen.

I-Valon moderni tuotantoteknologia mahdollistaa monet eri vaihtoehdot ja yhdistelmät, joilla standardituotteista saadaan räätälöityä persoonallisia ja luovia kokonaisuuksia kilpailukykyisin hinnoin.

I-Valolla on sertifioidut laatu- ja ympäristöjärjestelmät (SFS ISO 9001 sekä SFS ISO 14001). Niiden ansiosta toiminta on johdonmukaista ja tasalaatuista. Toimintapolitiikkamme ansiosta asiakkaamme voi luottaa siihen, että tehdyt lupaukset täytetään ja että tuote on tarkoitukseensa sopiva ja turvallinen ratkaisu, joka toimii luotettavasti vuosia.

I-Valon valaisinsuunnittelun juuret ulottuvat kuuluisaan Iittalan lasitehtaaseen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä I-Valon tehtaasta. Muotoilu on tärkeä osa I-Valon tuotteita ja siihen panostetaan yhä voimakkaammin. I-Valon tuotantolaitos on Hämeenlinnan Iittalassa. Suuri osa tuotannosta menee vientiin ympäri maailman.

http://www.i-valo.com/