MAINOS

IDO

Kiinnostus kodin sisutukseen on kasvanut ja panostus myös kylpyhuoneen sistuksellisiin ratkaisuihin on lisääntynyt voimakkaasti. Haluamme kylpyhuoneeseen oman persoonallisen sipauksemme. Kylpyhuone onkin nykyisin koko perheen hyvinvoinnin näyttämö.

IDO on jo vuosia tehnyt Suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. IDO kehittää edelleen korkealaatuisia ja uusia ajatuksia inspiroivia tuotteita, ratkaisuja ja konsepteja pohjoisiin olosuhteisiimme sopiviksi. Suunnittelun lähtökohtana on aina hyvä ja innostava muotoilu, elämän erilaiset tarpeet ja elämäntilanteet, erinomainen käyttökokemus, ympäristön huomiointi ja terävät oivallukset yksityiskohtia myöten. Ne tekevät IDO:sta kiinnostavimman vaihtoehdon.

IDO:lla on suomalaiset juuret, jotka polveutuvat Arabian ajoista lähtien. Olemme tästä perinteestämme ylpeitä. IDO on edelleen ainoa suomalainen saniteettiposliinin valmistaja Suomessa.

Tänään IDO toimii kotimaan ohella myös muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa, joissa IDO työllistää noin 300 henkilöä. IDO Ryhmän liikevaihto on noin 75 Meuroa. Siitä noin puolet muodostuu Suomen myynnistä.

IDO on osa kansainvälistä Sanitec-konsernia, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä kylpyhuonealalla.

Tuotteemme valmistetaan alan nykyaikaisimmissa tehtaissa Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Keraamiset tuotteet Tammisaari
Kaapistot Kihniö (sopimusvalmistaja)
Keraamiset tasoaltaat Bromölla (Ruotsi)
Suihkut ja emaliammeeet Mörrum (Ruotsi)
Akryyliammeet Ozorkow (PL)

http://www.ido.fi