MAINOS

IVT

Kun Elis Petersson alkoi valmistaa lämpöpumppuja pienimuotoisesti 1970-luvulla, hän tuskin aavisti, että hänen yrityksensä saavuttaisi johtoaseman Euroopassa.

Alan laajin ja vihrein tuotevalikoima
Lämpöratkaisujamme käytetään sekä omakotitaloissa että suuremmissa kiinteistöissä. Tuotevalikoimamme on sekä alan laajin että ympäristöystävällisin – olemme ainoa yritys, joka voi tarjota joutsenmerkittyjä lämpöpumppuja.

Kaikkien lämpöpumppujen asentajina ovat pätevät ja sertifioidut jälleenmyyjät, jotka on koulutettu arvioimaan talon kokonaisenergiankulutus ja siten tarjoamaan säästävin ratkaisu.

Lämpöpumppujemme asentajina ovat koulutetut jälleenmyyjämme, jotka arvioivat talosi kokonaisenergiankulutuksen ja voivat siten tarjota eniten säästävimmän ratkaisun.

Kehityksen kärjessä
Osaamisemme ja yrittäjähenkemme ansiosta olemme aina olleet uuden lämpöpumpputekniikan kehityksen kärjessä. Nykyään tutkimus- ja kehitysosastollamme työskentelee noin 50 henkilöä. Heillä on käytettävissään kaikki uusin tekniikka, jolla lämpöpumpuistamme saadaan vieläkin parempia.

Vuodesta 2005 IVT on kuulunut Bosch-konserniin. Lisäosoituksena ainutlaatuisesta lämpöpumppuosaamisestamme meidät on nimetty koko Bosch-konsernin huippuyksiköksi. Tämä auttaa meitä jatkamaan ympäristöystävällisen lämpötekniikan edistämistä vielä nopeammin.

http://www.ivt.fi