MAINOS

Kalustetukku

Laajassa valikoimassamme on satoja ovimalleja, työtasoja ja lisävarusteita, joista kokoat unelmiesi keittiön vaivattomasti. Uudella Kalustetukun testikeittiöllä pääset osalla tuotevalikoimaamme fiilistelemään, miltä uudistettu keittiösi voisi näyttää. Valitse mieluisesi ovimallit ja muut tuotteet ja lähetä suunnitelmasi Kalustetukun myymälään. Osaavat myyjät ottavat sinuun yhteyttä ja ehdottavat sopivaa ajankohtaa suunnitelman läpikäymiselle. Näin olet askeleen lähempänä unelmiesi keittiötä!

Vuonna 1993 perustetulla Kalustetukulla on 12 myymälää ympäri Suomea. Yritys tunnetaan laadukkaasta kotimaisesta työstään. Laajan mallivalikoiman, paikallisten varastojen ja asennuspalvelun ansiosta Kalustetukku palvelee niin peruskeittiönostajaa kuin mittatilauskeittiönkin hankkijaa. Kalustetukulla jokaisesta myymälästä löytyy suoraan varastosta komponentteja, joista keittiö rakennetaan. Koska tavara tulee suoraan suomalaisilta yhteistyökumppaneiltamme, voidaan keittiö räätälöidä ja toimittaa asiakkaan toivomalla tavalla. Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme osaa työnsä. Ehdoton vahvuutemme on myös oma puusepänverstaamme Loimaalla. Siellä valmistuvat tarpeen vaatiessa täysin yksilölliset kalusteet.

Palvelutarpeen noustessa kattava palvelupaketti on tärkeä. Koska toimintamme on hyvin joustavaa pystymme hyvin seuraamaan asiakkaidemme toiveita. Kalustetukusta saa suunnittelun, toteutuksen, asennuksen sekä tarvittaessa rahoituspalvelun. Keittiön lisäksi kalustamme keittiön lisäksi myös kylpyhuoneet sekä kodin muut tilat.

http://www.kalustetukku.fi