MAINOS

Kavika

Olemme erikoistuneet korkealaatuisten rst-tuotteiden yksittäis- ja piensarjavalmistukseen. Asiakkaitamme ovat mm. sairaalat, ammattikeittiöt, ravintolat, laboratoriot, myymälät, laivanvarustamot ja LV-alan yritykset.

Johtavana ajatuksena kaikessa tuotannossamme on asiakkaidemme toiminnan tukeminen. Tuotteemme ovat suunniteltuja edistämään hyvinvointia ihmisen elämänkaaren kaikissa tilanteissa, niin arjessa kuin juhlahetkissä. Korkea laatu, toimiva muotoilu, hygieenisyys ja turvallisuus ovat meille kaikki kaikessa.

Kavika Oy on tunnettu rst-tuotteiden tuotekehityksen edelläkävijänä. Koska olemme aina halunneet tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia tuotteita ja parhaita ratkaisuja, olemme itse kehittäneet valmistusmenetelmiä ja tuotantoteknologiaa, joilla se on tullut mahdolliseksi.

Päätuoteryhmämme ovat LV-tuotteet sekä sairaala- ja ammattikeittiökäyttöön sopivat rst-kalusteet. Vakiokalustemallistomme tarjoaa rungon, josta soveltaen räätälöimme tuotteita asiakkaidemme tilojen, tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Vaativaan käyttöön ja olosuhteisiin soveltuvat laivakalusteemme valmistamme aina räätälöityinä tilauksen mukaan.

Valmistamme rst-tuotteita, kuten altaita myös sopimusvalmistuksena sekä teemme alihankintana rst-levyjen leikkaustöitä.

http://www.kurasyoppo.fi