MAINOS

Keittiö.net

Laatua, edullisuutta ja nopeutta!

Tavoitteemme on vastata asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Toimimme joustavasti juuri kuten sinulle sopii. Haluat sitten nopean ja kustannustehokkaan toimituksen tai kaipaat yksilöllistä palvelua, vaivatonta toimitusta ja apua valinnoissasi. Tilauksen voit hoitaa nopeasti verkkokaupastamme tai tulla myymäläämme katsomaan mallikeittiöitä, –kylpyhuoneita sekä liukuovia. Neljässä viihtyisässä myymälässämme pääkaupunkiseudulla asiantuntevat myyjät ja keittiösuunnittelijat opastavat sinua valinnoissasi. Voit myös varata suunnitteluajan, jolloin keittiösuunnittelijamme suunnittelevat sinulle keittiösi toiveidesi mukaan. Suunnitelmat toteutetaan fotorealistisella 3D-suunnitteluohjelmalla. Suunnitelman mukana saat hintatarjouksen ja yksityiskohtaisen luettelon kustannuksista. Suunnittelu on sinulle veloitukseton. Voit myös itse suunnitella keittiösi 3D:nä ja jos haluat meidän tarkistavan suunnitelmasi, olemme auttamassa sinua aina kun sitä tarvitset. Tavarat toimitamme halutessasi kasattuina tai osina kotiovellesi. Voi myös noutaa tavarat itse noutovarastoltamme. Oli tilanteesi mikä tahansa, me löydämme siihen edullisen ja nopean ratkaisun.

Toimimme yhteistyössä Euroopan johtavien toimittajien kanssa, joten tuotteemme ovat muotoilultaan moderneja, ergonomisia ja vaivattomia käyttää. Kalusteet ja säilytysjärjestelmät testataan huolellisesti, jotta ne ovat eurooppalaisten standardien ja normien mukaisia. Laadukas keittiö kestää kulutusta ja aikaa. Tästä syystä myönnämme saranoille ja mekanismeille 5 vuoden toimivuustakuun.

Ostamme suuria eriä suoraan tunnetuilta suomalaisilta ja eurooppalaisilta valmistajilta, jotta voimme myydä ne asiakkaillemme edullisesti.

http://www.keittio.net