MAINOS

Lanka ja Muovi Oy

Historia lyhyesti
Lanka ja Muovi Oy on pitkät perinteet omaava perheyritys. Yrityksemme juuret ulottuvat vuoteen 1955, jolloin tuotantomme alkoi vaatimattomissa puitteissa vispilöiden valmistuksella. Tuotevalikoiman laajennuttua astiankuivaushyllyihin, otimme ensimmäisinä Suomessa käyttöön metallin polyeteenipinnoituksen. Tästä oivalluksesta alkoi yrityksemme voimakas kasvu.

Tilanne tänään
Tänä päivänä yrityksemme on muovipinnoitettujen teräslankatuotteiden johtavia valmistajia Suomessa. Liikevaihtomme on n. 4,5 milj. Eur ja yrityksemme työllistää n. 65 henkilöä. Markkina-alueemme on pääasiassa kotimaan rautakaupat, marketit, muovialan erikoisliikkeet, sisustusliikkeet sekä eri teollisuuden alat mm. keittiökaluste-, huonekalu-, kylmäkaluste- sekä metalli- ja elektroniikka-teollisuus. Kansainvälisillä markkinoilla merkittävimmät asiakkaamme ovat Ruotsissa, Virossa ja Latviassa.

Toimintamme perusajatuksena ovat laadukkaat tuotteet ja asiakas-tyytyväisyys. Tämän ajatuksen vahvistamiseksi, yrityksemme noudattaa ISO 9001 -standardiin pohjautuvaa laatujärjestelmää.

Tuotteemme ovat osa kotitalouden arkipäivää. Käy tutustumassa monipuoliseen tuotevalikoimaamme!

http://www.lankajamuovi.fi/