MAINOS

Leakomatic Oy

Visionamme on tarjota omakotitalojen, kesäasuntojen, rivitalojen ja liikehuoneistojen omistajille tulevaisuus ilman vesivuotoja. Samalla voimme vähentää asiakkaidemme vedenkulutusta ja säästää arvokkaita vesivaroja, mikä on tärkeää ympäristön kannalta. Tavoitteeseen päästäksemme olemme kehittäneet patentoidun Leakomatic-hälyttimen, joka on markkinoiden paras piilovuotosensori ja ainoa, jonka voi sovittaa jokaisen kiinteistön yksilöllisiin olosuhteisiin.

Leakomaticilla on perustamisestaan eli vuodesta 2002 lähtien ollut selvä tavoite: estää käyttövesijärjestelmän vesivahingot. Olemme tähän mennessä vuototurvanneet yli 10 000 kiinteistöä. Nykyisin yrityksellä on noin 25 työntekijää, jotka haluavat taata asiakkaillemme turvallisemman ja varmemman asumisen.

Tuotteemme valmistetaan Suomessa Maarianhaminan tehtaassamme. Kaikkien tuotteidemme laatu testataan ennen pakkaamista, ja jokaisessa Leakomatic-sensorissa on sarjanumero sekä tuotteen testauksen suorittaneen asentajan nimikirjaimet.

Leakomatic sai vuonna 2005 INNOFINLAND-palkinnon tasavallan presidentiltä Tarja Haloselta. Palkinnonjakoperusteena oli ”Luovuus työn ja yritteliäisyyden edistäjänä”.

Ruotsalainen vakuutusyhtiö Länsförsäkringar testasi vuonna 2007 Ruotsin valtion teknillisessä tutkimuskeskuksessa viisi vesivuotohälytintä, joista Leakomaticin varoitin valittiin testivoittajaksi muun muassa seuraavin perustein:

  • Leakomaticin vesivuotohälytin toimii erittäin älykkäästi ja sulkee vedentulon eri tavoin, riippuen siitä onko näytöltä valittu Kotona- vai Poissa-tila.
  • Magneettiventtiiliin rakennettu virtausanturi on erittäin herkkä ja pystyy mittaamaan vuodon, joka on pienimmillään tippa sekunnissa.

http://www.leakomatic.com/fi/