MAINOS

Lektar

Lektar Oy on monialainen maahantuontiyritys. Tuotevalikoimamme on jakautunut viiteen päätuoteryhmään; rakennustarvikkeet, tekniset eristeet, sisustustuotteet, tekniikan tuotteet ja petrokemian tuotteet.

Rakennustarvikkeisiin kuuluvat erilaiset rakentamisen tuotteet maarakennuskankaista ja aitaverkoista puutarhan katekankaisiin. Myynti tapahtuu lähinnä tukkukauppojen ja rautakauppojen kautta.

Tekniset eristeet kattavat monipuolisen valikoiman solukumieristeitä ja lasivilla- ja kivivillatuotteita. Lisäksi myymme myös PVC-päällysteitä ja eristämiseen liittyviä tarvikkeita ja työkaluja. Asiakkaitamme ovat putkieristysliikkeet.

Sisustustuotteet keskittyvät Paradorin laminaatti-, parketti- ja massiivipuulattioihin sekä seinä- ja kattopaneeleihin. Jälleenmyyjinä toimivat sisustus- ja rautakauppayritykset ympäri Suomen.

Tekniikan tuotteita, kuten automaatiokomponentteja, markkinoimme puunjalostus-, paperi- ja metalliteollisuudelle sekä kuljetinlaitteita laiterakentajille ja loppukäyttäjille.

Petrokemian osasto toimittaa nesteiden mittaus- ja pinnanvalvontalaitteita sekä laitteita nestemäisten kemikaalien, polttonesteiden ja kaasujen siirtämiseksi turvallisesti hankintalähteestä loppukäyttäjille.

http://www.lektar.fi