MAINOS

Louhi Kivitasot

Louhi Kivitasot Oy on kodin kivitasojen valmistukseen erikoistunut perheyritys, jonka kotipaikka on Imatralla, itärajan tuntumassa. Kattava tuotevalikoimamme koostuu laadukkaimmista, kotimaisista ja ulkomaisista kivilajeista. Vuosien kokemus, räätälöity tuotanto sekä viimeisin teknologia takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Meillä Louhella on vahvat kiven tekemisen perinteet, mikä näkyy siinä kunnianhimossa, jolla palvelemme asiakkaitamme. Valmistamme kaikki tasot mittatilaustyönä asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioiden. Laadukkaat tuotteet ja räätälöity palvelu ovat tuoneet Louhelle ansaitusti vankan ja arvostetun aseman markkinoilla.

Louhi Kivitasot on kivialan uranuurtaja. Otimme ensimmäisenä Suomessa, 1980-luvun lopulla käyttöön vesileikkauksen, joka mahdollistaa monipuolisten leikkausten ja upotusten tekemisen tasoihin. Innovaatio ja alan paras teknologia antavat edellytyksen laatuun, josta Louhi tunnetaan.

Tänäkin päivänä Louhi Kivitasot kulkee kehityksen kärjessä. Laajentamalla valikoimaa ja palveluita haluamme palvella asiakkaita paremmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin muut alan toimijat.

Asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus ja ammattitaito kuvaavat yrityksemme kulttuuria. Vuodesta toiseen haluamme lunastaa paikkamme osaavana ja laadukkaana kivialan ammattilaisena. Rakkaudesta kiveen.

http://www.louhikivitasot.fi