MAINOS

Lunawood

Oy Lunawood Ltd on lämpöpuun tuotannon innovatiivinen edelläkävijä ja kansainvälinen markkinajohtaja. Yhtiön asema perustuu laadukkaaseen tuotteeseen ja luotettavaan asiakaspalveluun. Lunawood on tavoitteellinen kasvuyritys työllistäen yli 60 henkilöä Iisalmen ja Joensuun tuotantolaitoksilla. Yrityksen tuotantokapasiteetti kasvaa vuoden 2013 aikana saavuttaen 62 000m3:n vuotuisen tason. Yrityksen tuotannosta suurin osa menee vientiin.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu ja tuotteiden korkea laatu ovat yhtiön kulmakiviä. Maine johtavana lämpöpuutuottajana juontaa juurensa yhtiön innovatiivisuudesta ja ekologisten arvojen kunnioittamisesta. Oy Lunawood Ltd:n strategiassa tärkeänä osana ovat pitkäkestoiset asiakassuhteet ja vahvat yhteistyökumppanit.

Lunawood® aloitti pienenä perheyrityksenä vain yhdeksän työntekijän voimin lämpöpuun tuotannon vuonna 2002. Veljekset Aulis ja Olavi Kärkkäinen viimeistelivät pitkän yrittäjäuransa luomalla Lunawood®-brändin ennen jäämistään eläkkeelle 2010. Tuolloin Lunawoodin pääomistajaksi vaihtui Capman Oyj:n hallinnoimat rahastot. Pääomistajan lisäksi Lunawoodilla on useita pienosakkaita.

http://www.lunawood.fi