MAINOS

Noblessa

Miksi Noblessa?

Laaja mallisto
102 erilaista ovimallia mahdollistaa reilut 150 yhdistelmävaihtoehtoa. 71 vedinmallia ja 17 runkosävyä, 46 erilaista työpöytätasoa sekä yli 2 000 erilaista kaappimallia lisäävät yksilöllisen toteutuksen mahdollisuuksia.

Kaikki yhdestä paikasta
Keittiösuunnittelu on palapeli joka koostuu tuhansista eri osatekijöistä. Noblessa tarjoaa yksilöllisen suunnittelun ja täydelliset toimitukset. Toimitus sisältää itse kaappien lisäksi mm. valmiiksi jalostetut työtasot, valmiiksi työstetyt koristelistat, altaat, kodinkoneet, valaistuksen jne. – kaikki yhdestä ja samasta paikasta, siis ei juoksemista useassa eri liikkeessä. On todella helppoa asioida Noblessan asiantuntijamyymälässä.

Kodinkoneet
Noblessa-keittiöön voi yhdistää kaikki markkinoilla olevat kodinkoneet ja tämä koskee myös vanhempia malleja. Tarjolla on laaja valikoima merkkikodinkoneita ja lisäksi omat mallistot: Junker Siemensin tehtailta ja Progress Elektroluxin tehtailta. Molemmat brandit tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, josta Noblessan asiantuntijat mielellään kertovat enemmän. Kun ostat Noblessa-keittiöpaketin, tulet yllättymään sen kohtuullisesta kokonaishinnasta – eikä sinun tarvitse enää erikseen kiertää muualla etsimässä kodinkoneita.

Rakenne
Rungot toimitetaan aina ovien kanssa valmiiksi kasattuina. 16 mm rungonsivut on ympärinauhoitettu, samoin ovet sekä työtasot, ja näin ne kestävät upotettuna veteen 2 tuntia ilman näkyviä turpoamisen merkkejä. Uritettu ja yläosasta ruuvattu tausta on vankka rakenne ja takaa rungon kantavuuden. Seinäkaapit ovat helposti kiinnitettäviä kiskon ansiosta. Sokkelisysteemi on säädettävissä jalan ja MDF-sokkelilaudan avulla. Koriste- ja valolistat toimitetaan valmiiksi kasattuina. Kaikki tämä säästää huomattavasti asennusaikaa. Vaimennetut laatikostot ja saranat ovat Noblessan perusvarusteita.

Ergonomia
Jokainen meistä on yksilöllinen ja se vaikuttaa meidän kaikkien tapaan työskennellä keittiössä. Noblessa antaa laajat mahdollisuudet ottaa huomioon henkilökohtaiset mitoitukset ja suunnitella sopiva, ergonomisesti oikea keittiö. 3 erilaista pöytäkaappien korkeutta, 4 eri sokkelikorkeutta, 5 seinäkaappien korkeutta, 4 tasokaapin korkeutta, 4 komerokorkeutta – nämä muun muassa mahdollistavat monimuotoiset, ergonomiset ratkaisut. Lisäksi alakaappien laatikkojako on mahdollista valita joko perinteisen 5 tai modernin 4 välillä.

Varma toimitus
Noblessa-keittiöt toimitetaan aina sovitun aikataulun mukaisesti, yhtenä kokonaistoimituksena. Tehtaan tuotanto toimii ympäri vuoden, joten kesäseisokkeja ei ole. Keittiöt toimitetaan tehtaan omilla rekoilla suoraan lähimpään Niemen logistiikkavarastoon. Kotiinkuljetuksesta vastaa, vaikka sisälle asti kannettuna, luotettava ja täsmällinen Niemi Palvelut Oy. Kokonaisaika Saksasta kotiovellesi on 4 – 6 viikkoa, eikä koskaan viivästyksiä. Noblessa-asiantuntija auttaa mielellään myös erityisen kiireellisissä keittiötilauksissa.

Noblessa Suomessa
Noblessa-keittiöitä Suomessa myyvät itsenäiset keittiökauppiaat suoraan tehtaalta. Jokainen noblessalainen on siis suoraan yhteydessä Saksan tehtaalle omaan tilauskäsittelijäämme, joka yhdessä paikallisen keittiömyyjän kanssa auttaa löytämään juuri sinulle sopivan keittiöratkaisun ja aikataulun. Tämän suoraviivaisen ohjauksen ja logistiikan ansiosta Suomessa on jo 15 Noblessa-myymälää 13 eri paikkakunnalla.

Numero ykkönen
Noblessan valmistaja, nobilia-Werke, on viimeisen 10 vuoden aikana kasvanut erittäin voimakkaasti. Kasvu vuonna 2014 oli + 2,8 % ja kokonaisliikevaihto 1 031 miljardia euroa. Tästä Saksan markkinoiden osuus oli 573,8 miljoonaa euroa, markkinaosuus 30,5 %. Nämä luvut tekevät tästä perheyrityksestä markkinajohtajan Euroopassa mutta vientiä on ympäri maapalloa, mm. Kiinan markkinoilla nobilia-Werke on jo pitkään ollut suurin tuontikeittiöiden valmistaja.

Viime vuonna Verlistä toimitettiin 600 000 keittiötilausta ympäri maapallon ja niissä on mukana yli miljoona kodinkonetta, pääasiassa omia merkkejä kuten Junker, Progress ja Leonard.

Vuonna 2014 tehdas investoi 55,1 miljoonaa euroa, mm. uuteen 55 000 lavapaikkaa sisältävään varastoon. 2 636 työntekijää työllistävän nobilian-Werken keittiöiden suosio on viime vuosina kasvanut reilusti Pohjoismaisilla markkinoilla: Vordingborg Plus Tanskassa on kasvussa, samoin Ruotsissa Noblessa Sverige Ab, Eestissä Noblessa Köödig ja tietysti Suomessa Noblessa-Keittiöt. Tuhansien tyytyväisten suomalaisten Noblessa-asiakkaiden ansiosta kasvu on ollut esimerkillinen.

http://www.noblessakeittiot.fi