MAINOS

Piispanristin saha

Piispanristin Saha on vuonna 1936 perustettu perheyritys.

Hallituksen puheenjohtajana on yrityksen perustajan, Toivo Sjöholmin poika Risto Sjöholm ja toimitusjohtajana hänen poikansa Karl Sjöholm. Piispanristin Sahan toimitilat sijaitsevat Kaarinassa, Turun naapurikaupungissa.

Nimestään huolimatta Piispanristin Sahalla ei ole enää sahaustoimintaa, vaan päätuotteena ovat kevythirsimökit, joita valmistetaan 34 ja 45 mm:n hirrestä. Kevythirsimökkien lisäksi valmistamme taloelementtejä. Elementit ja hirsirakennukset valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Valmiusasteen voi valita pelkästä runkotoimituksesta avaimet käteen toimitukseen.

Olemme täyden palvelun talo, ja olemassa asiakkaitamme varten. Projekteissanne, niin pienissä kuin suurissakin, olemme mukana aina alusta loppuun.
Olemme ideasi tukena aina suunnittelusta ammattitaitoiseen toteutukseen.

Hallimestarinkadun toimipisteessä höylätään tilaustyönä myös erikoislistoja ja -paneeleja sekä erilaisia tilaustöitä kuten aitoja, portteja, lasten pihapiirin tuotteita ym.

Viennin osuus liikevaihdosta on noin 45 %. Päävientimaita ovat Englanti, Tanska, Ranska ja Etelä-Korea.

Olipa tarpeenasi siis minkälainen piharakennus vaan, iso tai pieni, klassinen tai nykyaikainen, sauna tai pihavarasto, meiltä saat sen. Ota rohkeasti yhteyttä, ja piristetään sinunkin pihapiiriäsi.

http://www.piispanristinsaha.fi/