MAINOS

PS-Keittiöt

PS-Kaluste Päivärinta Ky aloitti toimintansa vuonna 1979. Parin miehen kalusteverstas on kasvanut yli 30 henkeä työllistäväksi kalustetehtaaksi vuosien vieriessä, mutta menestyksen mahdollistaneet periaatteet ovat pysyneet. Ymmärrämme, että jokainen projekti lähtee asiakkaasta joten palvelu on oltava aina henkilökohtaista. Tuotteiden korkea laatu, projektien ongelmaton sujuminen ja toimitusvarmuus ovat meille tärkeitä asioita, koska tiedämme kuinka tärkeitä asioita ne ovat asiakkaillemme.

Maailma on muuttunut sitten vuoden -79 ja kalusteala sen mukana. Olemme panostaneet CNC -tekniikkaan, AutoCAD -suunnitteluun ja osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Pyrimme pysymään vastaisuudessakin ajan hermolla, jotta voimme tarjota kilpailukykyisen hinnan ja nykyaikaiset kalusteratkaisut vaativimmillekin asiakkaille.

Myös palveluvalikoimamme on kasvanut toiminnan laajentuessa. Saman katon alta löydätte lähes kaiken kalusteisiin liittyvän. Olipa tarpeenne sitten pöytä kesämökille tai kokonaisen hotelliketjun kalustaminen huoneineen ja baareineen, kannattaa kysyä meiltä.

Ps. Kolmen vuosikymmen kokemus on lupaus laadusta

http://www.pskaluste.fi