MAINOS

Scavolini

Kun huippumuotoilijoiden design ja kansainvälinen tuotekehitys kohtaavat, syntyy Scavolini-keittiö. Sen estetiikka ja toimivuus miellyttävät jokaista käyttäjää joka päivä.
Scavolinin keittiökalusteita on valmistettu Italiassa jo yli 40 vuotta. Tänä päivänä ne tunnetaan paitsi tyylikkäästä muotoilustaan myös korkeasta teknisestä laadustaan. Laadun takana on Scavolinin korkea vaatimustaso niin materiaalien kuin ympäristö- ja terveysvaatimusten osalta; tämä takaa keittiöiden kestävyyden ja käyttömukavuuden.

Scavolini toimii Green Mind-periaatteiden mukaisesti, jolloin se ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon ympäristönäkökohdat.

Scavolinin laadusta ja ympäristövastuusta kertovat myös yhtiölle myönnetyt sertifikaatit (UNI EN ISO 9001:2008, UNI EN ISO 14001:2000 ja OHSAS 18001:2007).

Scavolini-keittiö nostaa sekä asumisen laatua että asuntosi arvoa. Scavolini Studio tarjoaa erittäin laajan keittiömalliston, erinomaisen hinta-laatu-suhteen sekä kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta asennukseen. Tutustu Scavolinin mallistoon liikkeissämme ja löydä unelmiesi keittiö.

http://www.keittiostudiot.fi