MAINOS

Schiedel

Schiedel Savuhormistot Oy aloitti toimintansa vuoden 2002 alusta ja siitä syntyi kerralla Suomen johtava valmispiippuyritys. Schiedel Savuhormistot kuuluu Monier-konserniin, joka on maailman johtava katemateriaalien ja -järjestelmien sekä savupiippujen toimittaja. Konsernin piippuliiketoiminnot on keskitetty kansainvälisesti Schiedel-tuotemerkin alle paikallisiin yhtiöihin. Valmispiippumarkkinat Euroopassa kasvavat nopeasti ja haluamme panostaa hyvään vetoon.

Schiedel GmbH aloitti toimintansa Saksassa vuonna 1946. Yhtiö on jo yli 60 vuoden ajan valmistanut ja kehittänyt piippuja Euroopan markkinoille. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa.

1990-luvulla Schiedel liittyi Lafarge Roofing-konserniin, ja vuonna 2008 sen omistajaksi tuli Monier-konserni. Pohjoismaissa Schiedel-valmispiippujen myynti käynnistettiin vuonna 1995, ja Suomessa valmispiippu Rondo tuotiin markkinoille vuonna 1997.

Vuonna 2001 Schiedel-valmispiippuihin liitettiin Pohjoismaissa myös Isokern-valmispiiput. Samassa yhteydessä valmispiippujen markkinointi keskitettiin omiin yhtiöihin. Schiedel Savuhormistot Oy aloitti valmispiippujen markkinoinnin Suomessa vuoden 2002 alusta.

http://www.schiedel.fi