MAINOS

Sorcolor Oy

Sorcolor Oy – Rajattoman hyvä!

Sorosen veljekset Tuomas, Miika ja Samuel ovat kotoisin Haapavedeltä Pohjois-Pohjanmaalta. Pienessä maalaiskaupungissa maalaustyötä riitti veljeksille jo nuoresta pitäen. Perheyritys sai alkunsa v. 2013 Tuomaksen ja Miikan yhdistettyä yksityisyrittäjyys saman katon alle. Samuel tuli yritykseen mukaan sen perustamisesta lähtien ja siirtyi silloisesta työpaikastaan Uudenmaan yksikön vetäjäksi keväällä 2015. Maalauskokemusta ehtikin veljeksille kertyä yli 10 vuotta ennen Sorcolorin perustamista. Nykyään Sorcolor toimii eteläisessä Suomessa Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Työntekijöitä on yli 100 ja liikevaihtoa n. 6 miljoonaa euroa.

Usko omaan tekemiseen

Sorcolorin toiminnan keskiössä on ollut iloiset maalarit ja tyytyväiset asiakkaat. Olemme kehittäneet toimintaamme vuosi vuodelta moderneilla teknologia- ja laitehankinnoilla sekä työntekijöiden jatkuvalla koulutuksella. Haluamme olla maalausalan edelläkävijä toiminnan ammattimaisuudessa, tehokkuudessa, työn laadussa sekä teknisessä kehityksessä.

Kasvua asiakastarpeiden mukaan

Asiakastyytyväisyys on ollut Sorcolorin kasvun tärkeimpiä tekijöitä alusta asti. Seuraamme asiakaspalautetta aktiivisesti päivittäin, ja sen mukaan asiakkaamme luottavat tekemiseemme ja arvostavat erityisesti maalaustöidemme laatua ja nopeutta.

Asiakastyytyväisyyden keskiarvo on liki paras mahdollinen: 4,6!*

Vanhasta Raumasta alkaneet maalaustyöt ovat kasvaneet yli 100 työntekijän ammattimaiseksi huippuorganisaatioksi. Haluamme yhdessä muiden maalausliikkeiden kanssa nostaa maalausalan arvostusta yhteiskunnallisesti. Haluamme tarjota maalareille parhaat mahdolliset työolosuhteet, kannustavan ja kehittävän työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itseään maalausalan huippuammattilaiseksi. Matkamme on ollut kaunis mutta myös haasteellinen, ja uskomme sen olevan vasta alussa. 

https://sorcolor.fi/