MAINOS

Stala

Stalan tarina sai alkunsa v. 1972, jolloin yrityksen perustaja Reino Rajamäki osti Upolta pesupöytävalmistuksen ja lähti kasvattamaan toimintaa 70-luvun kiihkeään rakentamisaaltoon. Stala tuli pian tunnetuksi lujasta ruostumattomasta teräksestään ja asiakasmitoitettavista, yksilöllisistä pesupöydistä. Vuosikymmenien varrella elämä ja arki ovat muuttuneet ja keittiötekeminen on monipuolistunut. Tiskipöydästä on kasvanut keittiön monitoimipiste, jonka luona pestään, huuhdellaan, pilkotaan ja valutetaan.

Muotoilu on aina ollut osa Stalan toimintaa ja sen asema heijastuu yrityksen tuotteissa ja toiminnassa kautta linjan. Käytännöllistä ja toimivaa, käyttäjiä kunnioittaen. Arjen sujuvuus, yksilölliset ratkaisut ja kestävät materiaalit ovat toimintamme kulmakiviä yhä edelleen. Tuote-valikoimaamme kuuluvat tänä päivänä pesupöydät, altaat, tasot, jätevaunut ja postilaatikot.

Vuonna 2000 sukupolvenvaihdoksen myötä toimitusjohtajan tehtävät otti vastaan Reinon tytär, Tuija Rajamäki. Toimimme yli 10 maassa, tehtaamme sijaitsee Lahdessa, myyntiyksikkö Ruotsissa. Viennin osuus on noin 30 % Stalan liiketoiminnasta.

http://www.stala.fi