MAINOS

Tamar

Tampereen Markiisi Oy perustettiin 1970-luvun alussa, ja yritys vaihtoi omistajaa vuonna 2011. Silloin pääomistajiksi siirtyivät FP-Tamar Oy:n markiisiliiketoiminnan avainhenkilöt. Nykyään osan yrityksestä omistaa norjalainen markiisiosien valmistaja Lunex, joka toimii monipuolisesti pohjoismaalaisilla markkinoilla.

Kaikki Tamar-jälleenmyyjät ovat aurinkosuojauksen ammattilaisia. Mittaus- ja asennuspalvelumme tekee aurinkosuojien hankkimisesta helppoa, ja lopputulos on ilo silmälle. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat yhtä aikaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä.

Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka kestävät lähemmän tarkastelun. Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, ja ne on helppo pitää puhtaana, huoltaa ja uudistaa. Kaikki tuotteemme ovat myös ympäristöystävällisesti kierrätettäviä.

Tamar-tuotemerkki kertoo, että markiisi tai kaihdin on tehty kotipaikkakunnallamme Tampereella tai valmistettu erityisesti meille. Yhteistyökumppanimme valitaan huolella, ja Tamar on ainoa suomalaisvalmistaja, joka käyttää Lunex-markiisiosia ja Swela- kankaita.

http://ww.tamar.fi