MAINOS

Tregren Oy

Tregen, ennen yritys tunnettiin nimellä IndoorGarden, on johtava suomalainen Clean Tech -yritys, joka on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan eri kaupunkiviljelyratkaisuja. Kaikki Tregrenin tuotteet perustuvat sen kehittämään Active Growing Technology kasvatusmenetelmään. Tregrenin tavoitteena on kehittää ja valmistaa tuotteita kaupunkiviljelyyn. Kehitämme keittiöpuutarhoja, sisäpuutarhoja, vertikaalipuutarhoja ja muita kaupunkiviljelyratkaisuja.

Tregrenin tuotteet edustavat modernia pohjoismaalaista muotoilua, jossa toimivuus ja muotoilu on yhdistetty käyttäjäystävällisiksi tuotteiksi. Tavoitteenamme on olla johtava valmistaja ja edelläkävijä kaupunkiviljelytuotteissa sekä kuluttajille että yrityksille.

Tänään olemme yksi johtavista yrityksistä alallamme Euroopassa. Toimintamme alkoi Suomessa vuonna 2010, jolloin aloitimme myös liiketoiminnan Skandinaviassa ja Baltiassa. Olemme viimeaikoina laajentuneet jo 14 maahan. Tavoitteenamme on tulla johtavaksi kaupunkiviljelyratkaisujen valmistajaksi maailmassa vuonna 2020.

Tregrenin ensimmäinen tuote, Herbie-sisäpuutarha, esiteltiin Habitare-messuilla Helsingissä 2010. Tämän jälkeen olemme myyneet yli 20 000 Herbietä. Herbien kysyntä jatkuu edelleen vahvana. Tulevan myyntikauden aikana esittelemme uusia värejä ja lisävarusteita Herbielle.

http://tregren.com/fi/