MAINOS

Unidrain

unidrain® kehitti vuonna 2003 ensimmäisenä maailmassa seinän viereen asennettavan pitkulaisen lattiakaivon, joka jätti historiaan keskilattialla sijaitsevat lattiaritilät. Arkkitehdit, alan ammattilaiset sekä muotoilusta ja sisustuksesta kiinnostuneet esteetikot ovat alusta alkaen ihastelleet yksinkertaisen kauniita unidrain® ratkaisuja.

unidrain® ratkaisun perusidea on yksinkertainen: lattiakaivo siirretään vesitiiviiksi liitännäksi seinän viereen – ja tämä ratkaisu hivelee silmää. Arkkitehti Claus Dyre kohtasi kylpyhuoneiden korjauskohteissaan kerta toisensa jälkeen saman ongelman: kauniit lattialaatat piti leikata palasiksi lattiakaivon tieltä. Yhteistyössä tanskalaisen Statens Byggeforskningsinstitutin (SBi) kanssa Dyre suunnitteli yksisuuntaisen kaadon vaativan pitkulaisen lattiakaivon, joka voidaan sijoittaa tyylikkäästi pois keskeltä suihkunurkkauksen lattiaa. Samalla hän kehitti myös täysin tiiviisti asennettavan seinälaipan.

Patentoitu unidrain® järjestelmä käsittää yhden tai useamman tiivisteenä toimivan pystysuoran seinälaipan. Se on ratkaissut rakennuskohteiden toiseksi vahinkoaltteimman kohdan – kylpyhuoneiden – asennusongelmat.

Ainutlaatuisesta järjestelmästä on muutamassa vuodessa tullut rakennusalan ensisijainen lattiakaivovalinta, ja lattiakaivoja on asennettu jo yli 350 000. unidrain® on jo muodostunut seinän viereen sijoitettavan lattiakaivon käsitteeksi. Jatkuvan rakennustekniikan ja muotoilun kehitystyön tavoitteena on säilyttää asema alan ensisijaisena lattiakaivovalintana.

unidrain® sopii kaikkeen laattarakentamiseen. Sitä voidaan käyttää uudis- ja korjausrakentamisessa, julkisissa ja yksityiskohteissa. Tanskalaiset arkkitehdit ovat suunnitelleet unidrain® järjestelmän yhteistyössä märkätila-asiantuntijoiden kanssa, ja sillä on kaikki asianmukaiset hyväksynnät niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

unidrain® on saanut useita kansainvälisesti tunnustettuja muotoilupalkintoja, kuten iF-muotoilupalkinnon sekä HighLine-sarjan saaman Den Danske Designpris 2010/11 -muotoilupalkinnon.

http://www.unidrain.fi