VIHTAN

Yrityksemme on nyt VIHTAN.

Yrityksemme tarina alkoi vuonna 2010, kun valmistimme ensimmäiset VIHTA saunanovemme. Vuonna 2013 toimme markkinoille VIHTA saunan lasiseinät ja samalla laajensimme tuotevalikoimaamme suihkutilan kalusteisiin. Nykyään yrityksemme on yksi alan johtavista suihkuseinien ja suihkukulmien valmistajista Suomessa.

Meille on tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus rakentaa omannäköisensä suihku- ja saunatila ja siksi haluamme tarjota edullisesti hyvännäköisiä ja moderneja lasisia ratkaisuja kodin viihtyvyyttä ja toimivuutta lisäämään.

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, omalla tehtaallamme Oulussa. Yrityksemme laajasta valikoimasta löytyvät nykyisin saunan lasiseinät, saunan lasiovet, suihkutilakalusteet, lasiväliovet sekä lasiliukuovet. Näistä tuotteista löydät monenlaisiin sisätiloihin sopivia lasiratkaisuja, jotka täyttävät sinun yksilöllisiä tarpeita. Valmistamme tuotteita myös tilauksesta, sinun mittojesi ja toiveittesi mukaisesti, sillä jokainen koti on erilainen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Yrityksenä olemme luotettava ja ketterä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja toimitamme vakiotuotteitamme kohteisiin alle viikon toimitusajalla. Haluamme vaikuttaa omalta osaltamme siihen, että kylpyhuoneen remonttisi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti.

Meille on myös ehdottoman tärkeää, että tuotteemme ovat hyvin suunniteltuja ja niitä on ilo katsella ja käyttää. Tästä esimerkkinä on OCEAN suihkuseinäsarja, joka on suunniteltu symmetriseksi niin, että suihkuseinä tai suihkukulma on vielä asennusvaiheessa mahdollista asentaa joko oikea- tai vasenkätiseksi. Tavoitteemme on helpottaa sinun valintojasi ja luoda iloa arkeesi.

Toimintamme ja tuotevalikoimamme monipuolistuessa on tuntunut luonnolliselta jättää nyt VIHTAOVET nimenä taaksemme, ja jatkaa tästä eteenpäin nimellä VIHTAN. Toivomme, että sinun matkasi jatkuu kanssamme.

VIHTAN jokaiseen kotiin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU