Luxnel valotaulu – tunnelmaa kodin sisustukseen

Sisustus

Valaistu välitila keittiössä tai ikkunamainen valotaulu kylpyhuoneessa tuovat kodin sisustamiseen aivan uusia ulottuvuuksia.

Ajattele tilannetta, jossa tulet kotiin pitkän työpäivän jälkeen ja menet keittiöön tekemään perheellesi ruokaa. Räpsäytät välitilan valot päälle – ja eteesi avautuu viime kesän reissulta rakkain maisemasi, josta saat energiaa ja elinvoimaa loppupäiväksi.

Tai heräät pimeänä talviaamuna ja tallustat kylpyhuoneeseen vielä puolinukuksissa. Pistät valot päälle ja näet unelmiesi merimaiseman aurinkoisena kesäpäivänä tai suomalaisen koivumetsän, vaikka asut ihan kaupungin keskustassa.

 

Luna-välitilaratkaisussa yhdistyvät valaistusyksikkö ja kuva. Sen voi toteuttaa keittiöön, mutta samalla periaatteella syntyy valaistu taulu mihin tahansa kodin tilaan: valotaulu tehdään räätälöidysti tilan mittojen mukaan. Se on siis valaisin, joka on suunniteltu juuri siihen kotiin ja paikkaan!

Lisävarusteena Lunassa on himmennin, jonka avulla esimerkiksi merimaisemakuvaan tunnelmaa voi muuttaa vuorokauden aikaan sopivaksi.

Keittiössä välitilan kokonaisuus on 22-milliä paksu, joten sen voi asentaa kaakeleiden päälle eikä rakenteita tarvitse purkaa. Asennus on helppo, ja kuva sekä valaisu mitataan ja tehdään täsmälleen siihen paikkaan sopivaksi.

Unelmien otos

Sopivan valokuvan voi etsiä omista arkitoista tai valita valmiista galleriasta.

– Kuvia on maailma täynnä, ja juuri sillä itse valitsemallasi kuvalla teet Lunasta omasi, sanoo Harry Jankkari Bestonesilta.

Kuvaa voi vaihtaa kätevästi niin, että otetaan aikaisempi kuva pois turvalasin välistä ja laitetaan uusi tilalle. Koti elää siis esimerkiksi vuodenajan mukaan, kun vaihdetaan esille kesäkuva, syksykuva, joulukuva jne. Kuvaa voi vaihtaa myös, kun kodin sisustus muuttuu tai tarvitaan uusi ilme juhlia varten.

– Kerran eräs asiakas halusi vaihtaa välitilaan rankan tumman ja hieman pelottavan kuvan, vaikka aiempi kuva sopi selvästi paremmin lapsiperheelle. Selvisi, että taloon oli tulossa aikuisten Halloween-bileet. Niiden jälkeen otettiin taas käyttöön aiempi kuva, Jankkari kertoo.

Jo kun hankkii Lunan, voi samalla tilata useita kuvia. Yhtä hyvin uuden kuvan voi myös tilata jälkikäteen, koska välitilan tai valotaulun mitat ovat tiedossa.

– Nyt uskaltaa tehdä rauhassa rohkeitakin valintoja, koska kuvaa voi vaihtaa helposti sisustuksen ja tunnelman mukaan, Jankkari kannustaa.

Valon wow-efekti

– On vaikea selittää sanoin, miten hienolta valo näyttää kuvan takana. Siitä tulee sellainen wow-efekti. Se pitää itse nähdä, Jankkari hehkuttaa.

Kuvan värimaailma vaikuttaa siihen, miten paljon valoa Lunasta loistaa: vaalea kuva päästää paljon valoa läpi, kun taas tummempi kuva on kitsaampi valaisija.

Lunan avulla voi tehdä kotiin ikkunan ja valita maisemaksi ihan minkä haluaa. Kiehtoisiko esimerkiksi katsella Pariisin katuja tai New Yorkin pilvenpiirtäjiä? Tai eksoottisia palmuja, turkoosia vettä ja vaalea hiekkaa? Tai mökkilaiturin vieressä uiskentelevaa joutsenpariskuntaa?

– Voit tehdä ikkunan mielimaisemaasi. Eräs asiakas tilasi 1,5 x 2 metrin valotaulun kylpyhuoneeseen, ja kuvassa oli laiturimaisema kesämökiltä. Heidän kotinsa on Tukholmassa 11. kerroksessa ja tämä mielimaisema Suomen saaristossa, Jankkari kertoo.

Luna myydään Petra-myymälöissä ja Keittiömaailmoissa.

Lisää tietoa: www.luxnel.comwww.keittiomaailma.fi/luna

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Bestones Keittiömaailma keittiön välitila Luna Luna-välitila Luna-välitilaratkaisu Luxnel valo ja kuva valokuva valotaulu välitila

Julkaisuun liitetty yritys

htto://www.bestones.fi/

BS BeStones Oy tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä tuotteita, joissa olennainen elementti on valo ja kuva tai niiden yhdistäminen. Olemme erikoistuneet suuriin kuviin ja ohuisiin valaistusyksiköihin, joilla voidaan toteuttaa suuriakin valaistuja pintoja. Tuotevalikoimastamme löytyy tuotteita niin sisustamiseen, opastamiseen, markkinointiin kuin mainontaan.

Lue lisää: Bestones Oy