Siirry pääsisältöön

Vanhan markiisikankaan voi vaihtaa uuteen

Talo
Jos kodin, vapaa-ajanasunnon tai liikehuoneiston markiisin kangas on ajan myötä nuhraantunut tai sen väri ja kuviointi eivät enää miellytä, voi kankaan helposti vaihtaa uuteen.

Nykyiset markiisikankaat ovat käyttöominaisuuksiltaan huomattavasti edeltäjiään parempia. Niinpä markiisin mekanismi ja runko saattavat olla täysin kunnossa, mutta kangas ei enää vastaa tarkoitustaan.

– Olemme huomanneet, että kuluttajat ja liikkeenharjoittajat eivät tiedä, että markiisikankaan voi vaihtaa, jos markiisin runko on ehjä. Vaihtaminen käy helposti. Uudet markiisikankaat ovat erittäin korkealaatuisia ja helppohoitoisia ja ne on testattu EN-normin mukaisesti, sanoo Tampereen Markiisin toimitusjohtaja Matti Salminen. – Kestävän kehityksen kannalta on järkevämpää uusia kangas kuin heittää toimiva markiisirunko menemään, Salminen sanoo.

Tampereen Markiisin markiisikankaiden mallistoissa on satoja vaihtoehtoja. Perinteisten akryylikankaiden lisäksi valittavana on itse puhdistuva Swela Sunsilk SNC -kangas, joka päästää valon lävitseen, mutta suojaa silti 90 prosenttisesti auringon UV-A ja UV-B -säteiltä. Kankaan aurinkosuoja on +50. Tamar-markiisien kangasmallisto on laaja ja se käsittää satoja vaihtoehtoja yhä suositummista yksivärisistä kankaista perinteisiin raidallisiin. Tamar-markiisien kankaat valmistetaan Saksassa swela-tuotenimellä.

Lisätietoja Tampereen Markiisi, 010 2922 400 (ark. 8-16), www.tamar.fi.

MAINOS
MAINOS LOPPUU