Vantaan asuntomessut rakentuvat vauhdilla

Talo
Asumisen eri vaihtoehdot esillä Asuntomessuilla Vantaalla. Kaikkiaan messualueelle tulee noin 350 uutta asuntoa. Lue messuinfo!

Vantaan asuntomessualueelle Kivistöön rakennetaan 28 pientaloa ja kolme kerrostaloa. Marraskuun alussa työt on aloitettu kaikilla kerrostalotyömailla sekä 26 pientalotontilla. Valmiit messutalot esitellään Asuntomessuilla 10.7.–9.8.2015.

Vantaan Asuntomessut esittelee monipuolisesti erityyppisiä asumisratkaisuja

Messualueella on erilaisiin asumisen tarpeisiin suunniteltuja omakotitaloja, paritaloja ja kerrostaloasuntoja, joissa on vuokra-asuntoja, asumisoikeusasuntoja sekä omistusasuntoja. Kaikkiaan messualueelle tulee noin 350 uutta asuntoa.

– Pääkaupunkiseudun vaikutus näkyy Asuntomessuilla Vantaalla alueen monipuolisessa asuntotarjonnassa sekä maankäytön tehokkuutena. Esimerkiksi kerrostalot ovat messuilla vahvasti edustettuna omakotitalojen lisäksi. Messujen oheiskohteena on esillä myös uudentyyppisiä, muunneltavia loft-asuntoja, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen sanoo.

28 pientaloa – uutuutena senioriparin omakotitalo

Rakannustyömaa - Vantaan asuntomessut

Marraskuun alussa työt on aloitettu kaikilla kerrostalotyömailla sekä 26 pientalotontilla.

Messujen pientalot ovat sekä valmistaloja uusine malleineen että yksilöllisiä, asukkaidensa tarpeisiin suunniteltuja omakoti- ja paritaloja. Suurin osa taloista tulee keskimäärin 4-henkisen perheen käyttöön. – Alueelle tulee myös helppohoitoinen ja toimiva senioripariskunnan loppuelämän tarpeisiin suunniteltu talo, jossa asuminen on sujuvaa ja vaivatonta, kertoo projektijohtaja Paavo Hiltunen Vantaan kaupungin asuntomessutoimistosta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Pienimmät omakotitalotontit ovat kooltaan noin 450 m² ja suurimmat noin 1400 m². Tonteille rakennetaan taloja, joiden asuinpinta-alat ovat noin 117–279 m². Hiukan yli puolet pientaloista on puurakenteisia, loput ovat kivi- tai tiilitaloja.

Euroopan suurin asuinkäyttöön tarkoitettu puukerrostalo

Euroopan suurin asuinkäyttöön rakennettava puukerrostalo PuuMera on myös Suomen ilmastoystävällisin kerrostalo, sillä se voitti ilmastoystävällisimmän kerrostalon tittelin Rakennusteollisuus RT:n ja Green Building Council Finlandin järjestämässä kilpailussa viime vuonna.

Luonnonvaroja säästäen ja kierrätysmateriaaleja käyttäen rakennettu vuokrakerrostalo Opaali tuo asumiseen mukaan ekologisempaa ajattelua. Modernisti avaimettoman Spinellin omistusasunnoissa on niin sanottu palvelueteinen, joka helpottaa tuotteiden ja palveluiden saamista perille asti. Kerrostaloasunnoista pienimmät ovat noin 30 m² ja suurimmat lähes 90 m².

Messujen oheiskohteena on kolme kerrostalon yhteyteen rakennettua loft-rivitaloasuntoa, joissa asunnon ostaja saa itse suunnitella omiin tarpeisiinsa sopivimman pohjaratkaisun ja huoneiden sijoittelun. Tiloja on myös helppo muuttaa elämäntilanteen ja tilantarpeen muuttuessa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

 

Historiallinen DC-3 -lentokone "Lokki" tulee näytteille Vantaan Asuntomessuille.

Historiallinen DC-3 -lentokone ”Lokki” tulee näytteille Vantaan Asuntomessuille.

Vantaan Kivistö on voimakkaasti kasvava asuinalue, josta tulee lähivuosina useiden tuhansien uusien vantaalaisten kotiseutu. Kehäradan, uuden kaupunkikeskuksen ja palveluiden myötä Kivistössä asutaan ja eletään ajan hermolla, mutta kuitenkin lähellä luontoa ja metsäpolkuja.

 

Lisätietoja: www.asuntomessut.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU