Värikäs liitutaulumaali ja pimeässä hohtava lakka – toiminnallista sisustamista

Talo
Värikäs liitutaulumaali ja turvallisuuden tunnetta lisäävä jälkihohtava lakka ovat uusia funktionaalisia pintakäsittelyaineita.

Liitutaulumaali tuhansissa väreissä

Kuluttajat ja suunnittelijat ovat kaivanneet suurempaa värivalikoimaa maaliin, jonka päälle voidaan piirtää ja kirjoittaa liidulla. Nyt sellainen on saatavilla. Valikoimassa on vanha tuttu, musta valmisväri, ja nyt tulee markkinoille myös sävytettävä versio tästä funktionaalisesta maalista.

Tikkurilan Liitu-maalilla saa aikaan kauniin himmeän pinnan, johon liitu tarttuu ja joka kestää kulutusta sekä toistuvaa pyyhkimistä. Tuotteesta on saatavilla A- ja C-perusmaali, joten värivalikoima on todella laaja – kaikki Tikkurila Symphony -kokoelman 2 436 väriä.

Paitsi seiniin Liitu sopii myös huonekaluihin, kaapinoviin ja pienesineisiin. Kotona Liitua voi käyttää lastenhuoneessa, eteisessä, keittiössä ja työhuoneessa. Julkisissa tiloissa sillä voidaan loihtia luovuuteen innostavia pintoja ideointiin, mielipiteiden ilmaisuun, tiedottamiseen jne.

Liitu - värikäs liitutaulumaali

Liitu-maali saa aikaan värillisen pinnan, johon liitu tarttuu ja joka kestää toistuvaa pyyhkimistä.

Jälkihohtava lakka tuo valoa pimeyteen

Taika Glow on Tikkurilan pimeässä hohtava vesiohenteinen lakka, joka herättää tilan eloon valojen sammuttua.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Sitä voidaan käyttää sekä mielenkiintoisena sisustusefektinä että turvallisuutta lisäävänä elementtinä. Lakka hohtaa pimeässä jopa kuusi tuntia, jos se on saanut latautua riittävästi.

Taika Glow sopii hyvin koteihin mutta myös julkisiin tiloihin. Sillä voi maalata vaikkapa tähtitaivaan lastenhuoneen kattoon. Pimeässä hohtavat kuviot ovat lapsista jännittäviä ja kiehtovia. Turvallisuuden parantamiseksi erikoislakalla voidaan merkitä kulkureitit, oviaukot, portaikot ja valokatkaisijat. Lakka ei korvaa hyväksyttyjä poistumistieopasteita, mutta sitä voidaan käyttää näiden ohella.

Parhaiten efekti näkyy vaaleilla pinnoilla. Mitä useamman kerroksen lakkaa levittää, sitä paremmin pinta hohtaa. Taika Glow sopii myös kalusteisiin ja muihin sisustuselementteihin, jopa lattiaan. Tällaisissa tapauksissa se vaatii suojalakkauksen.

Taika Glow ja Liitu kuuluvat M1-luokkaan ja niillä on Avainlippu-tunnus.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

 

Lisätietoja: www.tikkurila.fi

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU