Vedensuodatin poistaa epäpuhtaudet ja kalkin

Talo

Vaikka hanavesi olisikin juotavaa, ei se välttämättä ole hyvänmakuista tai siinä voi olla esimerkiksi lääke- tai torjunta-ainejäämiä. Liian kalkkipitoinen vesi voi lisäksi vahingoittaa vesiputkia ja kodinkoneita. Ilman sähköä toimiva vedensuodatin puhdistaa liiat kalkkipitoisuudet mutta säilyttää veden tärkeät mineraalit.

Vedenkäsittely Cartis-laitteen avulla mahdollistaa suodatetun ja pehmennetyn veden saannin, jossa on jäljellä terveydelle välttämättömät mineraalit, kuten magnesium ja kalsium. Hanasta tuleva vesi on hyvänmakuista eikä siinä ole epämiellyttävää makua tai kloorin hajua.

Vedessä säilyvät sen mineraalisuolat, jotka ovat ehdottoman tärkeitä terveydelle. Vesi on miellyttävämpää juoda ja vesiputket ovat suojassa sakkautumiselta. Laite poistaa muun muassa kloorin, torjunta-aineet, bakteerit, virukset, raskasmetallit, lääketeollisuuden synteettiset molekyylit ja mikro-organismit.

Ainutlaatuisen Cartis-vedensuodattimesta tekee sen suodatinpatruunan pitkä vaihtoväli, noin 8 vuotta. Tämä perustuu patentoituun aktiivihiilen ja hopean yhdistelmään, jolloin suodattimessa ei voi kasvaa bakteereja tai mikrobeja eikä sitä tarvitse vaihtaa niin usein kuin muissa vedensuodattimissa. 

Suomalainen talousvesi

Suomalaiset suuret vesilaitokset tuottavat hyvälaatuista vettä, mutta talousvedessä esiintyy kuitenkin pieninä pitoisuuksina torjunta-aineita ja niiden hajoamistuotteita. Keskisuurten vesilaitosten vesi ei sen sijaan aina täytä laatusuosituksia. Lue lisää täältä >.

Suomalaisen hanaveden epäpuhtauksien määrä ja laatu vaihtelevat vuodenajasta, säästä ja raakavedenottamon sijainnista sekä vedenottotavasta ja desinfiointitavasta riippuen. Talousvesiverkostojen rakenne ja ikääntyminen voi aiheuttaa talousveden likaantumista sekä haju- ja makuhaittoja. 

Paljon hyötyä ympäristölle

Cartis-vedensuodatin ehkäisee kalkkikerrostumien muodostumista. Ilman kalkkikerrostumia vedenlämmittimen, lämpöpattereiden, pesukoneen ja asianpesukoneen käyttöikä on pidempi. Veden kovuus vaikuttaa myös pesuaineiden annosteluun. Vedensuodattimen ansiosta pesuaineita tarvitsee käyttää vähemmän – näin säästät sekä rahojasi että ympäristöä. Lisäksi hyvänmakuinen vesi takaa sen, ettei kaupasta tarvitse ostaa ja kanniskella pullotettua vettä.

Ympäristöhyötyjen lisäksi Cartis-suodattimen käyttö lisää arjen mukavuutta, esimerkiksi suihkun jälkeen iho on pehmeämpi ja hiukset ovat taipuisat ja silkinhienot. Entä miltä kuulostaa ruuanlaitto puhtaasta vedestä, jossa ei ole tippaakaan klooria? Esimerkiksi kahvi ja tee säilyttävät kaikki arominsa ja vapauttavat niiden luonnollisen maun, kun vesi on kulkenut suodattimen läpi.

Tulevaisuuden ratkaisu 

Perinteisistä veden puhdistusjärjestelmistä aiheutuu huomattavia kustannuksia, ne eivät poista kaikkia epäpuhtauksia, ne tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja ne käyttävät energiaa sekä kuluttavat vettä.

Cartisin ainutlaatuinen tekniikka sen sijaan toimii ilman sähköä eikä se vaikuta veden virtaukseen tai kulutukseen mitenkään. Kompaktinkokoinen laite tarvitsee vain vähän huoltoa: siihen kuuluvat kasetit tarvitsee vaihtaa korkeintaan neljän vuoden välein.

Cartis-vesi estää kalkin muodostumisen luomalla luonnollisen magneettikentän heti, kun vesi tulee yksikköön. Magneettikenttä muokkaa kalsiumin ja magnesiumin polaarisuutta, eivätkä nämä kaksi mineraalia enää voi yhdistyä eikä siten muodostaa sakkaa.

Käyttöikä ja huolto 

Cartis-järjestelmällä on 8 vuoden takuu. Kaikki Cartis-tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta elintarviketeräksestä. Tämä koskee säiliötä sekä myös sen sisällä olevia tarvikkeita. Säiliöosa on siis erittäin kestävä, kulumaton ja sen käyttöikä on rajaton. Koska se toimii pelkästään vesijohtoveden oman paineen avulla, eikä siihen tarvita sähkökytkentää tai muuta liitäntää, sen kanssa ei ole toimintahäiriön riskiä. 

Cartis-vedensuodatin valmistetaan korkealaatuisesta elintarviketeräksestä. Laitteella on 8 vuoden takuu.

10 syytä valita Cartis

1. Cartis-suodattimilla on ainutlaatuinen ja maailmanlaajuisesti patentoitu tekniikka.

2. Aktiivihiili ja hopea on yhdistetty niin, ettei suodattimessa voi kasvaa epäpuhtauksia. Cartis-vedensuodatin poistaa vanhoista juomavesiverkostoista kulkeutuvat mikrobit ja bakteerit.

3. Hiili-hopeayhdistelmä on seritifioitu ja hyväksytty elintarviketeollisuuden käyttöön.

4. Aktiivihiili pysäyttää pohja- ja pintavesien torjunta-aine- ja lannoitejäämät.

5. Laitteella on kahdeksan vuoden takuu.

6. Cartis poistaa kaikki juomaveden puhdistuksessa käytetyt kemikaalit.

7. Veteen liuenneet epäpuhtaudet, kuten lääkejäämät ja hormonit puhdistuvat vedestä. 

8. Vedensuodatin poistaa veden pahat hajut (mm. kloori, rikki, metallit, humus).

9. Cartis-hiili on kookospähkinästä peräisin olevaa kuituhiiltä ja sen voi kierrättää. Suodatin ei vaadi sähköä eikä saastuta.

10. Oikein mitoitettuna ja asennettuna vedensuodatin ei tarvitse huoltoa. Suodatinpussi vaihdetaan kahdeksan käyttövuoden jälkeen.

Cartis-vedensuodattimen ainutlaatuisuus perustuu sen aktiivihiili-hopeaseokseen.

 

Ota yhteyttä Cartisin maahantuojaan täällä >.

Pääkaupunkiseudulla suodattimien jälleenmyyntiä ja asennusta hoitaa Pakilan Putki Oy


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

juomaveden laatu juomaveden puhdistus juomavedenpuhdistin vedensuodatin

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.confector.fi/

Confector Oy on vuonna 1990 perustettu perheyritys. Lähes kolmekymmentä vuotta olemme tarjonneet rakentamisen konsulttipalveluja, kuten rakennesuunnittelua, maaperätutkimuksia ja asiantuntijapalveluja sisäilmaongelmiin liittyen. Kaikessa on ollut mukana tavalla tai toisella vesi, jonka puhtaus ja terveellisyys on nykyisen toimintamme päämäärä.

Asuinympäristömme saastuminen ja ilmastonmuutos huonontavat talousvetemme laatua. Suomessa on useiden vuosien ajan tutkimuksissa havaittu, että torjunta-aineita, lääkejäämiä yms. kulkeutuu yhä enemmän talousveteemme. Lisäksi vesijohtoverkostojemme valtava korjausvelka huonontaa talousvetemme laatua ja aiheuttaa kiinteistöjen putkien likaantumista.

Näihin ongelmiin vastataksemme tuomme maahan patentoituja, ranskalaisia CARTIS 02PRO -vedensuodattimia. Suodattimen ainutlaatuisuus perustuu sen aktiivihiili-hopeaseokseen, 8 vuoden kestoikään ja helppohoitoisuuteen. Meiltä saat vaivattoman suodatinratkaisun kaikenkokoisiin kiinteistöihin.

Tarjoamme yhdessä CartisIndustryn ja paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa suodatinratkaisuja, jotka estävät kiinteistönne putkistojen likaantumisen ja takaavat asukkaille puhtaan ja terveellisen veden.

Lue lisää: Confector Oy